![]() |
|
Kapı Altı Logo Uygulama!Teknik bilgi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
timo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2015 Saat 10:16 |
Arkadaşlar merhaba,
Aracım 206 2002 XS , Kapı altı logo uygulaması yapmak istiyorum. Herşey tamam kapı pandizotları söküldü alttan delindi Lazerler yerleştirildi. Son aşamayı geçemedim 5 saat uğraştım ama yok bulamadım gitti. Elektrik nereden alacağım? Tepe lambasından baştan mı tesisat çekilecek yoksa kapıdan bir yerde Şase mi alacağız? kapılarda direk ceyran bulamadım. bulduğumda kapı kapattığında ışık sönmedi. birde kapı butonu sanırsam kapı mandalıyla bir işlev görüyo:S Allah rızası için kafayı yicem bilgisi olan var mı bu konuda? |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim 206 da yok ama arkadaşın golfte elektiriği tepe lambasından almıştık
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
dağcılar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
301 yaptık tepe lambasından aldık.kolay gelsin
|
|
m.k.d.
|
|
![]() |
|
timo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkes öyle yapmış demek kısacası tesisat çekilecek tepe lambasından işlem sorunsuz çalışıyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |