![]() |
|
Bayram arizasi acil tekirdag |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2015 Saat 18:06 |
tekirdagdayim aracin baski balatasi bitti sanirsam yardim edebilecek arkadas warmidir tekirdagda arac kaldi misafirlikteki ewin onunde ne kadar tutar ariza debriyajda cirt cirt ses geliyordu bosa dusmedi ama bosa dusmus gibi rahatladi debriyaj vitesede gecmiyor araba acaba baski balatami yoksa halatmi nedendir usta bayram gunu bulmak zor bulsakda iki kati para ister napacam bilmiyorum bi yardim eden olursa sewinirim
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aks gitmiş olmasın? sert bi çukura düştünüz mü?
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Yok hocam halati tam cekmiyor halatta yag izi war debriyaja basinca 1 2 cm disarda kaliyor
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
![]() |
|
Yokmu bi yardm edecek kimse :) yarin konyaya donmem lazm kaldim burda
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
o zaman bi parçacıdan debriyaj teli alıp değiştreceksiniz. el göz yordamıyla nerden giriyo nerden çıkıyor bulup yenisini takacaksınız başka çare yok sanırım. ben öyle yapmaya çalışırdım.
|
|
![]() |
|
Sanayiye smdi bi gidecrm ama acik yer zor
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
![]() |
|
Ustanin birine sordum gosterdim baski balatanin ayaklari arizali dediler sanzimani sokmek lazimmis 500 600 e malolurmus
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Gwcmis olsun ya baskinjn semsiyesi kirilmistir. Baski balata degisecek komple.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
600 normalmi baskinin kendisi 210 tl falan
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
![]() |
|
Tekirdagda onerebileceginiz yer warmi
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
valla bende değimiştim ama parasını tam hatırlamıyoum. 450 500 civarı bi şeydi sanırım. Ama sende sadece baskkı balata mı değişecek yoksa başka bi işçilik felan da mı var bilemiyrum.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
O zaman burdakide werdigi fiyat cok degilmis
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
![]() |
|
Sorunu debriyaj telini değişerek çözdük
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |