![]() |
|
307 hgs etiketi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2015 Saat 20:01 |
Arkadaşlar merhaba. Lütfen cahilliğimi affedin aracım 2006 model 307 1.6hdi (makyajlı kasa).Ön cam fabrikasyon çıkış duruyor. 307'lerin camlarının atermik olduğu ve hgs etiketinin doğru yere yapıştırılmadığında okuyucunun görmediğini arkadan ceza geldiği söyleniyor. Boşuna sonra ruhsat plaka karşılaştırması yapılıp hgs cezasını sildirmek için uğraşmayalım. Tecrübeli ustalarım bana doğru noktanın neresi olduğunu söyleyebilirler mi? Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ceza gözüküyor ama sistem HGS olduğunu saptayıp otomatik olarak cezayı siliyor. Ptt HGS sayfasından cezayı takip edebilirainiz.
Ayrıca HGS etiketini sakın aynanın altına yapıştırmayın. Aynanın üstünde siyah noktalı bölüm var ya oraya yapıştırın. |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
raconcu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Dikiz aynasının arkasında kalan taralı siyah alanın en alt kısmına ve ortalanacak şekilde yapıştırsam sıkıntı yaşamam demi? Düzenleyen raconcu - 15 Temmuz 2015 Saat 21:02 |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Aşağıdaki konuda arkadaş sağolsun bayağı ayrıntılı anlatmış. Resimleri de olduğu için direk konuyu okuyun sizin cevap da orada.. HGS etiketini okumasa da 1hafta içinde ceza otomatik düşer bu arada aklınızda olsun, endişelenmeyin..
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25648 |
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
sadece siyah noktalı alanlarda okur hgs ve ogs yi atermik camlarda diğer kısımlarda okumaz
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Siyah noktanın altına değil siyah nokta olan yere yapistirin. Ben siyah noktalı yere yapıştırdım şimdiye kadar hiç okumamazlik yapmadı. Bazıları siyah yerde görünmez diye siyah yerin alt kısmına yapistiriyor sonra okumuyor. Önemli olan etiketi görmesi değil etiketin yaydığı radio dalgasını alması
|
|
![]() |
|
Fthz ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Benim HGS siyah noktalı bölgenin hemen altında, bugüne 9-10 defa geçtim hiç ceza ihlali vs gelmedi de görmedim de :)
|
|
Lada 1994>Ford 1996>Tofaş 1999>Mercedes 2002>Renault 2009>Fiat 2011>Ford 2011>Peugeot 307 2016>Fiat 500L Living
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
aynen bende de o şekilde bir sıkıntı olmadı...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Siyah noktalı yerin 3-4cm altında ve aynanın altında yetkililerin tarif ettiği yerde okumuyor bende. Daha önce denendi oralar..
|
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
benimde aynanın altında okumuyordu,
yenisini aldım. usta noktalı yerin altına yapıştır okur dedi. bende netten araştırmalarım sonucu siyah noktalı yere yapıştırdım ve okudu,sorunsuz. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
bende yanlış yere yapıştırmışım. sökeceğim fakat cesaret edemiyorum sanki tek parça çıkmayacakmış gibi geliyor. sökme tecrübesi olan var mı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Ben daha önceden söktüm ama parçalandı hatta parçalarını sökmek için de reçine sökücü sprey kullanmak zorunda kaldım. Noktalı yerin altına yapıştırmıştım. Sonra telefonla tarif alarak aynanın altına yapıştırdım ama gene okumuyor tabii ki. İlk çıktığında almanın kurbanı oldum; forumda böyle konu yoktu daha:)) şimdi otomatik ceza siliniyor zaten daha sökmeyle uğraşmayacağım. Yeni HGS alma derdi de var malum.. |
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
bende siyah noktalı yerin tam bitimine sıfır yapıştırdım şimdiye kadar sayısız geçtim hep okudu üstelik benim ön camda film de var yani hgs le cam arasında cam flmi var yinede sıkıntı çıkarmadı belki benim ön cam atermik değil belki ondan sorunsuz okuyordur
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |