![]() |
|
Rölanti de titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2015 Saat 10:15 |
Aracımda 2 gündür rölantide titreme var. Ve biraz bekledikten sonra stop ediyor.Tüpe geçene kadar sıkıntı oluyor. Normal giderken bir sıkıntısı yok. Kırmızı ışıkta beklerken bir sıkıntısı yok. Sadece motor soğukken ilk çalıştırmada yapıyor sonra bir daha yapmıyor. Yakıtı genelde hep aynı yerden alıyorum. 2 ay önce yağ yağ filtresi hava filtresi değişti. Yakıt filtresini değiştirmedi usta onunla alakası olabilirmi?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hakan hocam lpg ısı sensörü arızalı olabilir. gaz kelebeğini temizlettirin rölanti içinde.
Düzenleyen sonerkyl - 15 Temmuz 2015 Saat 10:31 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Bugün gidemicem de sanayi ye yarın izin alabilirsem giderim artık. İlk burdan fikir alıyorum yoksa sanayi denk getirdiklerinde pek iyi sonuç vermiyor. Yine bilgi için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim hocam yakıt filtresini değiştirin belli olmaz ondan dolayıda olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
hocam rolanti dalgalanması ve stop etme yuzde 90 kelebekten oluyo. Güzelce bi temizlertin düzelir. Ancak rolantinin benzinde dalgalanıp lpg de dalgalanmaması benzin pompasında da olabilir durum böyleyse. Önce bi filtresini değişin deeyin.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Fırsat bulup götürdüm şimdi benzin enjektörlerinden 1 tanesi kirlenmiş tıkalı dedi. Würth benzin performans iyileştirici tavsiye etti. Yakıtın için kat bi süre 200 300 km benzinde git dedi. Belki temizler dedi. Temizlenmezse enjektörü söküp temizler olmazsa çıkma falan bulur takarız dedi.
https://shop.wurth.com.tr/benzin-enjektor-tem-300ml Bundan tavsiye ettiler daha önce kullanan oldumu. Aldım gerçi daha boşaltmadım depoya.
|
|
![]() |
|
ben kullandım öyle çok gözle görülür bi etkisini görmedim ama denemek lazım almanlar boşa yapmamıştır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |