Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İzmirde Peugeot 307 otomatik için Sanzuman ustası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İzmirde Peugeot 307 otomatik için Sanzuman ustası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bagdinli Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bagdinli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: İzmirde Peugeot 307 otomatik için Sanzuman ustası
    Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2015 Saat 12:28
Selamün Aleyküm arkadaşlar. 2003 model 150 bin km'de 307 otomatik aracım var. şehir içinde çok kullandığımda, dur kalk fazla olduğu durumlarda bir de 2 saat civarı uzun yol kullanımında vites değiştirirken sanki manuel vitesli bir aracı acemi kullanıyor gibi ilk önce bağırıyor sonra yavaş yavaş kavrayıp vites yükseltiyor. bir süre sonra 1. viteste takılıp kalıyor. triptonige aldığımda bile gösterge D yazıyor ve bişey değişmiyor. ayrıca dun Eskişehir de bir rampayı çıkmadı kar moduna aldım o da sorunu çözmedi. en sonunda  bir kenara çektim 1 saat bekledim az biraz düzeldi. sorun ısınma ile ilgili olduğunu düşünüyorum.  önümüzdeki perşembe günü İzmir'e gidiyorum bu konuda tanıdığınız  Peugeot şanzumandan anlayan iyi bir usta var mı ?
Mevlana Değilim, Adam Olmayan Gelmesin !!!
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.