|
|
Peugeot Partner 2006 1.9D Modeline Double Din Teyp |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
OguzhanYlmz
1. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2015 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanYlmz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Peugeot Partner 2006 1.9D Modeline Double Din TeypGönderim Zamanı: 10 Temmuz 2015 Saat 11:27 |
|
Belirttiğim Modelde Aracım Var Ona Double Din Teyp İstiyorum Takabilirmiyim Takabilirsem Nereye Takabilirim Çözümlerini Bekliyorum Teşekkürler
|
|
|
Bir Fransız Harikası
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
TugyyStyle
1. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2015 Saat 20:38 |
|
Double din biraz değilde epey sıkıntı hocam bende 206 var indash kullanıyorum gayet iyi hala hazır bi sorun yok :)
|
|
![]() < |
|
![]() |
|
OguzhanYlmz
1. Vites
Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2015 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanYlmz
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2015 Saat 12:01 |
indash bi düşündüm çok pahalı geldi pioneerin vardı 1000 tl double din gelirsek pioneerin 600 tlik var dokunmatik feln çok iyi neyse zaten fikri değiştirmek zorunda kaldım. pioneer deh-x9650bt bunu alıcam allah izin verirse teşekkürler
|
|
|
Bir Fransız Harikası
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||