|
307 yeni far alicam motor dahilmi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2015 Saat 01:32 |
arkadaslar aracimin farlari gunesten oldukca sararmis durumda disini temizlettim ama icleride sararmis serviste tanesi 350 tl pejo markette 280 tl bende pejomarketten alicam bunlarin motorlari icerinden cikiyormu birde ben takabilrmiyim bunlari servis 70 tl istiyor.aracim 2006 makyajli kasa 307..
|
|
206rc
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendinizde takabilirsiniz neden olmasın biraz el becerisi far motorları için yok ise eski farlardan çıkarıp yenisine takabilirsiniz. nette biraz araştırın kesinlikle bir şeyler bulursunuz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamponu kendiniz söküp takabilecekseniz , yani bunu yapacak yeriniz varsa, olur neden olmasın ama ben uğraşmazdım. ayrıca motoru var tabii ki içinde.
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
guncel
|
|
206rc
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
bende 2005 model var 307 ben 150 tl aldım farın birini gecen sene yan sanayi sıfır motoru içinde kendim taktım ön tamponu sokmeniz gerekiyor 4 adet baglantı noktası var benım aracta dortten fazlaydı sonradan benden önceki sahibi 1-2 tane daha vida koydurmuş alttan sökmesi cok kolay sadece ılk olarak sokecegınız ıcın bıraz zaman alır bılen 5 dk soker 2 ana vıdası on tekerlerin orada davlumbazın orada gerisi aracın altında kolay gelsın meraklıysanız cok rahat değiştirebilirsiniz
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |