![]() |
|
triger ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2015 Saat 08:16 |
arkadaşlar merhaba
arabayı bugün aldım... usta triger kayışını değiştirmiş. benim kayış 1.6 mm piyasadaki kayışlar 1.7mm genişliğindeymiş. ondan dolayı yapıyor dedi. 1,6 mm kayış almış takmış oldu diyor. devir daimide değiştirttim. usta diyorki eski kayışı takıyorum ses kesiliyor; araçta akşam yine ses başladı. ama bu sefer rölantide ses yapıyor hafif gaza basınca kesiliyor. bu sefer rulman sesi yok sanki dizel araba modunda... arabamda tüp yok..
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
subap ayarı yapılacak hocam
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
hocam bu işlem zahmetli ve maliyetlimidir...
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
onu usta yapması lazım sonuçta trigeri değiştiren o bir okadar para verdiniz ücretsiz yapmak zorunda. zahmetli değilde ustalık isteyen bir iş ince ayar meselesi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
valla hocam bir daha o adama arabamı emanet etmek istemiyorum. başka yer bakacam. ama triger değişimden sonra subap ayarları bozulur mu normalmidir.
|
|
![]() |
|
evet bozulur. bende yeni değiştirdim ustam hatta kendi dedi 1000 km yap gel bi subap ayarı yapalım ses gelir şimdi dedi. daha gitmedim yarın sabah gidecem erkenden yaptırmaya
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
sizin tavsiye edebileceğiniz ustanız varmı dır bu konuda ben Ankara dayım
|
|
![]() |
|
valla hocam benim usta aslında ford özel servisi ama işinde iyi dir. şaşmazda yerleri ama ankarada peugeot servisi önerecek arkadaşlar vardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar. Konuyu gorunce ilgimi cekti. Araci ilk aldigimda triger degistirmistim. 2 yil oncesi kadar. Ama subap ayari yapilmadi. Subap ayari yapmak gerekiyor mu triger degistiginde ? Aracim dizel gibi calisiyor. Hatta yokus cikarken gazi fazla verince onden islik sesine benzer bir ses de geliyor.
Bu arada aracim 2000 model 1.4 benzinli + lpg li 206 xr Düzenleyen muhammed.ceyhan - 26 Haziran 2015 Saat 22:10 |
|
![]() |
|
rölantide ses geliyor mu sizinde dizel araba gibi.. benimde aynen öyle oldu işte.. bakım yaptığıma resmen pişman oldum. yarın tekrar gideceğim ustaya
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Rolentide geliyor. Gır gır gır...
|
|
![]() |
|
Bu ses 2 yıldır mı var. Yakıt sarfiyatı nasıl peki hocam
|
|
![]() |
|
ustaya bıraktım arabayı... subaplardan değil dedi.. bakacak... zaten motor kapağının altından ses gelmiyor..
böyle şeyler arabasından soğutuyor insanı.. ama ben inat ettim bi şekilde yaptıracam binecem Aslan ıma...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
2 yil degilse de uzun zamandir var. Yakit iyi. Lpg de 16 17 krs yakiyor |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |