![]() |
|
Tatil şirketinde çalışan var mı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2015 Saat 11:51 |
Ağustos sonunda ailecek tatile çıkmayı düşünüyorum Erken Rezervasyonlara da geç kaldık tatil şirketinde çalışan veya tanıdığı olup yardımcı olabilecek var mı ?
Yer olarak Bodrum : Akyarlar, Ortakent, Yahşi düşünüyorum
Düzenleyen GökhaN - 22 Haziran 2015 Saat 11:52 |
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direkt otelleri ararsan indirim yapıyorlar. ramada akbük tavsiye ederim. direkt ararsan web fiyatlarından daha iyi çıkıyor.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben bodruma bakıyorum ama senin dediğinede bakıcam biraz araştırayım tur şirketleri fırlatmış geçen sene 100 liraya gittiğim yeri 150 yapmışlar
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
walla önceki sene balayı için erken rezerwasyon yaptırdım sewindim iyi ucuza kapattık diye ama ne kadar erken o kadar kazık fiyat 2.100 tl 2 kişi 4 gece 5 gün Beldibi - amara resort otel
otel çok iyidi ultra herşey dahil fiyatı bide bunu Ocak ayında rezerwasyonu yaptırdım 4 eylül için düşün işte 9 ay önce ama son zamanlar bakınca yine fiyat aynıya geldi, tawsiyem yurtdışındaki acentelerden yurtdışından geliyormuş gibi yer ayırt onlara müthiş ucuz yapıyorlar gidiş gelişi ben ayarlayacam sadece konaklama ne kadar diye bir sorgula istersen.
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Bencede erken rezervasyon olayı yalan dolan çoğu yerde. Bir ay önce baktigim yerin fiyatı bir ay sonra daha ucuzladi. Bu sene yurt dışından gelmeyen turistlerin hıncını kendi vatandaşlarını kazıklayarak çıkarmaya çalışıyorlar.
|
|
![]() |
|
bodrum akyarlarda ets den buldum bir yer aldım. otelleri aradım webde görünen fiyatlardan daha yüksek çektiler.
|
|
![]() |
|
and ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 207 |
Ben geçen sene Akyarlar'da gittim yeni açılmıştı uygun fiyattı. Bi bakın derim, mavi clup bodrum.
|
|
2010 308 Millesim 1.6 VTI OV
|
|
![]() |
|
Senin dediğin otelin adı değişmiş Sentido Bellazure olmuş artık onada seneye giderim bu sene Bendis Beach'e gidicem. İlginize teşekkürler
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Ya ne işin var bodrumda gel gaziantepe mis gibi kebanım dibine vuralım.
aynı şekilde bende arıyorum valla tanıdık olursa cok iyi olur.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |