![]() |
|
206 yağ çubuğu kırılmış |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2015 Saat 23:15 |
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün aracın yağını kontrol edeyim dedim yağ çubuğunu çektiğim de şok oldum. Yağ çubuğunun ucunda ki minimum maksimum seviyesinin olduğu plastik bölümün yarısı kırılmışti acaba bu kırılan parça motor içerisinde sorun yaratır mı. Yağ değişirken bu parça çıkar mi. Bilgisi olan arkadaşlar var mi
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benımkınınde bası kırılmıstı karga burnuyla cıkarmıstım olabılıyo bazen ıcıne plastık parca kacırmamaya ozen gosterın fıltre var ama bellı olmaz genede pıstona felan kacarsa sıkıntı cıkarır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Valla işte sorun orda muhtemelen ucundaki plastik motorun içinde kaldı. Tuttuğumuz yer değil de yağ ölçtüğünüz yer kırılmış.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
sıkıntı cıkarabılır alttan yag haznesını sokup cıkartmak gerek ozaman ıcerı kactıysa
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
cihanusta ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2015 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanusta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
filitre oldugu için o kırılan parçanın sistemin içine gitmesi mümkün degil kalterde kalır. suanda sıkıntı içericek bir durum degil için rahat olsun.
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
...
Düzenleyen rkalkan - 31 Ekim 2015 Saat 09:10 |
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim 307 ninki 2009 da kırıldı sordum birsey olurmu diye servise zamanla erir dediler bende turuncu olan çubuk alarak bu güne kadar sıkıntısız geldim birşey olmaz yani
Düzenleyen oguzhan53 - 22 Haziran 2015 Saat 09:47 |
|
![]() |
|
Teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |