![]() |
|
Acil yardım kimse çözemedi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sertaç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2015 Saat 21:51 |
Arkadaslar 97 model peugeot 106 xr sahibiyim. Aracmi kaç tane ustaca goturduysem sorunu çözemedi. Aracın resmen gitmiyor. Sanki arkadan 3 kişi çekiyor gibi. Yokuşları 1. Vites zor çıkıyorum. Sıkıntı ne olabilir? Lütfen yardım edin.
Düzenleyen Sertaç - 21 Haziran 2015 Saat 21:52 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baskı Balata,Akslar,Ateşleme sistemi bunlara bakıldımı hocam.Araçta lpg varmı sorunun asıl kaynağını burdan belirlemek mümkün değil ama aklıma ilk gelenler.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
srdrgktp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2015 Konum: Burhaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Merhaba
Krank mili sensörü varsa birde ona baktır istersen.. 2000 106 gti ve 2006 206 1.4 HDİ de başımıza geldi. |
|
![]() |
|
cihanusta ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2015 Konum: ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanusta
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın otomatikse kesinlikle şanzıman sistemine baktır
|
|
![]() |
|
Sertaç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
Arkadaşlar buji ve buji kablolarini yeni degistrdim. Baski.balatami kontrol ettirdm. Aracim gazli ama sorun benzindede var. Bi türlü çözemedik. Arac otomatik degil
Düzenleyen Sertaç - 22 Haziran 2015 Saat 10:41 |
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bana 05358461001 nolu telefondan ulaş konuşalım
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar herkese teşekkürler ustaya gittim triger sente ayarina baktı normal çıktı. Egzoz tıkalı mi diye baktı normal çıktı. Yarin en son sibob ayarina bakacak inşallah onda çıkar sorun. Eğer ondada cikmazsa işimiz kötü
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
aracın normal çalışıyor mu hem sıbobla ne alakası var sorun olsa farklı bır sesle calısır yag eksıltıyormu hararet yaptırdın mı sekmanlardan şupelenıyorum bırde motorun nasıl calısıyor onu da yazsan ıyı olur bujılerden olsa egzoz pat patlay sılkeleme yapar yokusta cekmez eger motor yag kapagını actıgında ufleme ve elını koydugunda yaglanıyorsa sekman piston yatakları veya debriyaj plakasıyada alternatör dıye dusunuyorum
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Herşeyi geçtim altarnator ne alaka onu anlayamadım
|
|
![]() |
|
Motorda ses yok aracin calismasinda en ufak sıkıntı yok.. yag eksiltmiyor hararet yaptirmadim.
|
|
![]() |
|
Sibob ayarinda sıkıntı varmış aracım düzeldi :)
Düzenleyen Sertaç - 23 Haziran 2015 Saat 23:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Gözün aydin geçmiş olsun |
|
![]() |
|
Sağol abi çok yardımcı oldun gercekten
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Ben naaptim elim bile degmedi bilgi paylaştım yardimci olabildiysem ne mutlu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |