![]() |
|
206 double teyp sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertugrulp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2015 Saat 23:55 |
Merhaba arkadaslar.206 x-line aracim var.double teyp almayi dusunuyorum.arastirmalar yaptim.double teyp kullanmak icin oncelikle aracin 2 DIN li olmasi lazimmis.206 araclar 2 DIN li mi bilginiz var mi?
Orta konsolun double teyp icin uygun olani bulamiyorum netten.Hep saa gostergesinin yerine uygun olani var.Son olarakta orta konsolu buldum diyelim herhangi bir tane double teyp alsam kizak veya vida yerleri uyarmi.yoksa direk oturuyor mu.Yardimci olursaniz sevinirim.Simdiden sagolun |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
Standart duble teypler olmuyor. 206 için özel üretilmiş olanından alman gerek. Göğüs komple teyple beraber. Burdaki sorun teypte mekanik olamdığı için cd dinleme şansın yok. USB ssd radyo navigasyon vs.
Ürünün videosunu ekledim. Bi ara Alibaba da satılıyordu |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
ertugrulp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2015 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugrulp
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/roadstar-rd-8200n-navigasyonlu-multimedya-double-169711969
Bunu alacam hocam.Ama double teyp icin 206 orta konsol bulamiyorum nette filan.Net haric nerde bulabilirim.yada nette satan guvenilir bir site var mi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |