|
acil yardım arkadaşlar.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2015 Saat 20:29 |
arkadaşlar aracımın klimasında bi sıkıntı var şöyle bu gün klimayı açtım 3.dereceye getirdim sonra 4 e getirdim klima ve fan durdu sonra açmayı denedim ama açımadı sonra fanı kapatıyorum klima düğmesinin ışığı yanıyo ama üfleme yok fan hiç açılmıyo 1 saat sonra klimayı 1, derecede ve 2 . derecede çalıştırdım sonra yine durdu yani kısacası fanı açıyorum klima çalısmıyo klima dügmesini açıyorum fanı açınca o klimanın yeşil ışığı sönüyo..
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
bazı arkadaşlae eski konularda polen filitresinde başlanması gerektiğini söyluyor 10.000 km önce değişmiştim acaba yeterli havayı çekemediği için kendini korumayamı alıyor.
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
guncel...
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
guncel..
|
|
206rc
|
|
ismailkaya
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
|
Klima kablo soketleri eriyor ve işlevini yitiriyor servis kople değiştiriyor bu arızalar da Benimde 2. Kademe çalışmıyor
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
biz degistiremeyizmi bu soketi serviste kaca maal oldu...
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
guncel
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
guncel
|
|
206rc
|
|
Dexter
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2014 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dotum gecen kıs benimde basıma geldi klima rezistansı yandı akabinde fan ve klimanın hiç bir fonksiyonu çalısmıyordu rezistans 180 tl civarı ve ön göğüs komple sökülüyor yeni sanayide yaptırdıgım ustayı önerebilirm bi baktır önce
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |