![]() |
|
Merhabalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2015 Saat 23:46 |
Arkadaşlar Herkese İyi Geceler Konumu Güncel Tutucam Araç Bulana Kadar Yada Fikirlerinizi Söylerseniz Sevinirim Sonuçta Bilmemek Ayıp Değil Ögrenmemek Ayıptır bir iki gündür 306 arayışlarındayım ve dün konuma bir ilan adresi koymuştum malefes o araç satılmış bugun sahibiyle konuşma fırsatım oldu araç satılmış açıkcası şöyle anlatıyım iş makinası operatoruyum 4 aydır ibb de taşeron bir fırmada çalışmış bulunmaktaydım ve 1hazıranda işten cıkarıldım araç bütcesi olarak ise 11.500TL bütcem var Artık Kara Kara düşünmekteyim ve içimde ise deli gibi bir araç hevesi var ama bir yandanda acele edipte paramı yazık etmek istemem sizin o değerli güzel fikirlerinizi yorumlarınızı beklıyorum 11.000cıvarı 306 bulurmuyuz yada başka marka şahin doğan haric :) Düzenleyen Genc12 - 18 Haziran 2015 Saat 00:12 |
|
![]() |
|
Genc12 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar Güncell Bir Cevap Bile Gelmemiş :/
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
valla genç ikinci el araç işi şans birazda ucuz etin yahisi misali iyi bir ustan varsa götüreceksin baktıracaksın ama önce kendi gözünle bak içi dışı bir iki tur at hoşuna giderse götürürsün ustana piyasada yalancı çok araç bakımlı diyor hiç bir alakası yok yolda giderken bir bakıyorsun arıza veriyor sonuçta para senin önemli olan içine sinmesi.. hayırlısı olur işallah.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
sagol abicim allah razı olsun yorumun icin teşekkür ederim araca gidip bakıcaz arkadaşımla ama ne yazıkkı tanıdık bir ustam yok onuda bulmaya çalışcaz ama öncelik araca bakmak şart arkadaş ilanda yazmış zatten aracı toplamak icin aldım diye birazda bakım yapmış araç gebzde belki forumdakı bir arkadaşın cıkar diyerektende konu actım buraya
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
17 yaşında araç öncelikle bunu kabul etmek gerekir.Ve çok bir şey beklememek lazım zaten.Km yüksek bu nedenle motor bakımı isteyebilir.Ama bakımlı olduğu sürece sorun yok yinede baktırmanız gerekli bu yüzden bilen birilerine.Ayrıca içi hoş görünüyor temiz iç kısım kurtarır ancak kaporta bakımı istiyor.Araç üzerinde ki orjinal olan parçalarında yok edilmesinden hoşlanmıyorum kaput arması bagaj kapağı yazıları gibi.O yüzden araç gözümü tırmaladı bu konuda.Tüm bunları göz önünde bulundurarak fiyatına göre alınabilir.Sonuçta mal ortada fiyat ortada tercih karar sizin.Baktırın sıkıntı çıkmazsa hoşunuzada giderse almamanız için sebep yok.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
teşekkür ederim arkadaşı dun akşam aradım acmadı bugun sabah aradım satılmış araç şans diyelim
|
|
![]() |
|
Konu Güncel...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |