![]() |
|
KOLTUK ISITMA |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetsoylemez ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetsoylemez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2015 Saat 14:58 |
BEN İKİNCİ AL ALMIŞTIM.BELKİDE ESKİ SAHİBİ ÖYLE BİŞEYLER YAPMIŞTIR
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bıraz beklemen lazım.. bıde dızle koltukların uzerıne basma kı zarar vermeyesın
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
ahmetsoylemez ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetsoylemez
![]() ![]() ![]() ![]() |
BEN FAZLA BEKLEMEMİŞTİM.BİDE ÖYLE DENEYİM OLMADI ISITMASIN ARTIK NAPALIM :) TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece koltukların kenarlardakı tuslardan aktıf ve deaktıf oluyor(actıktan sonra bıraz beklemenız gerekıyor).. ıclerınde rezıstans gıbı parca var ve koltuklara arkadan bısıler almak ıcın veya herhangı bısı ıcın dızlerle koltuklara basıldıgında koltuk ıcersıne zarar verılıyo.. tamır ıcınde bıraz masraflı olabılır.. |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetsoylemez
![]() ![]() ![]() ![]() |
MERHABA ARKADAŞLAR 307 XT PREMİUM 2003 MODELL ARACIM VAR.KOLTUK ISITMALARIDA ÇALIŞMIYOR.BURADA YAPAN BİRİSİDE YOK.ACABA KOLTUKLARIN YANINDAKİ DÜĞMELERDEN BAŞKA BİYERDE Bİ AYARI VARMI BUNUN.YADA TAMİRİN BASİT BİR YOLU VARMI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |