![]() |
|
kafa sallama ???????????????? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ferdi05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2015 Saat 15:30 |
aracım arada cok nadir ...kafa sallar gibi sallanıyor yolda giderken acaba yoldan mı.....jantları kontrol ettirdim eğrilik falan yok..............
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafa sallama derken silkeliyormu araç yani debriyajı hızlı bırakınca olan durum gibimi yada bozuk yolda falan zıplıyormu tam olarak anlaşılır değil konu...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ferdi05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
düz yolda seyir halinde debriyajla alakası yok gaza basarken arka taraf ama her zaman degil....
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Debriyajla alakası var demedim zaten benzetme yaptım o tarz bir sallantımı dedim amortisörlere yaylara torsiyon kısımlarına bakılcak ozaman başka bir ihtimal yok gibi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
saolasın bilader...anlayamadım tam olarak nerden geliyor vurma falan da yapmadı....baktırmak lazım torsiyona ....
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |