![]() |
|
kafa sallama ???????????????? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ferdi05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2015 Saat 15:30 |
aracım arada cok nadir ...kafa sallar gibi sallanıyor yolda giderken acaba yoldan mı.....jantları kontrol ettirdim eğrilik falan yok..............
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kafa sallama derken silkeliyormu araç yani debriyajı hızlı bırakınca olan durum gibimi yada bozuk yolda falan zıplıyormu tam olarak anlaşılır değil konu...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ferdi05 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
düz yolda seyir halinde debriyajla alakası yok gaza basarken arka taraf ama her zaman degil....
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Debriyajla alakası var demedim zaten benzetme yaptım o tarz bir sallantımı dedim amortisörlere yaylara torsiyon kısımlarına bakılcak ozaman başka bir ihtimal yok gibi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
saolasın bilader...anlayamadım tam olarak nerden geliyor vurma falan da yapmadı....baktırmak lazım torsiyona ....
|
|
WHİTEROSE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |