![]() |
|
306 GTI Jant arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
BZC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2015 Saat 09:24 |
||
Merhaba arkadaşlar,
306 griffe aracım için çok hoşuma gidern 306 gti jantlarından arıyorum. Satan var mıdır? Veya nerden bulabilirim? ![]() |
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
BZC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
||
Hocam o 106 çelik jantı değil mi ?
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
resimde benim eski 106 varken 306 gti nı çektiğim resim :)
zor bulunur bulsanda kaynak çatlak varmı iyice bir kontrol et
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
2 ARKADAŞIMDA 306 GTI VAR VE BU JANTLARDAN VAR ÜZERİNDE Düzenleyen outlaw - 11 Haziran 2015 Saat 14:52 |
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
||
tamam o zaman 2 arkadaşındada 306 gti jantı yok demekki 206 gti jantı onlar
![]() Düzenleyen GökhaN - 11 Haziran 2015 Saat 15:03 |
|||
![]() |
|||
||
![]() model adıda foudre
|
|||
![]() |
|||
||
TAMAMDIR O ZMANA BENİM GÖSTERDİĞİM 206 GTI JANTI
|
|||
SHQIPTAR
|||
![]() |
|||
||
Bu kataloğun 306 için olanı var mı? Veya benim istediğim jantın adı ne :)
|
|||
![]() |
|||
||
306 için jant katalogu yokta jantın adı cyclone
|
|||
![]() |
|||
||
Gökhan hocam başka hangi jant takabilirim? Aşağıda linkini verdiğim jant nasıl? Uyar mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-4x108-15-jant-6-5-inch-peugeot-206-306-jant-96456090/detay/
|
|||
![]() |
|||
||
orjinal jant harici hiçbirine tavsiye etmem. 306 gti jantını bekle illaki temiz birşey çıkar acele etme araban kırmızı gti jantı güzel gider. lastikleride hep parlak tut lastik parlatıcı kullan araban gözüne daha güzel gözükür tabi arka camında peugeotturkey.com stickerınıda tak tamamla
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Sağol hocam. Aracımda herşeyin fabrika çıkışı gibi olmasını seviyorum. Bugün sis farı aldım. Jantta gelirse çok güzel durucak. Fabrika çıkışlı görünüm her zaman iyidir. Sticker nerden bulucaz
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Arayış devam etmektedir.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |