![]() |
|
106 orjinal hava filtresi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2015 Saat 12:43 |
kazanlı karbon hava filtresinden sonra artık orijinale dönme kararı aldım ...
zorda olsa 106 xs için orijinal filtre seti kazanı ve boruları buldum lakin neyi nereye takılacak tam bilmiyorum bende 3 tane sensör var onlar nereye takılacak resimli yardımcı olursanız çok çok sevinirim...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en güzelinin yaparsın resimdeki olması lazım ![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
GÜNCEL
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben tam okumamışım nasıl takacağını soruyorsun sandım. sana direk böyle cevap verebilecek kişi zor service box'a üye ol, sonra gir şase numaranı aracının özellikleri çıksın, Motor altındaki, Besleme, Soğutma vb. başlıklara bakarak tam olarak gör.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |