![]() |
|
307 1.4 hdi bsi beyni arizasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
aykutonline ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2015 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutonline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2015 Saat 21:25 |
||
Merhaba herkese.. Peugeot 307 2003 model 1.4 hdi model aracım geçtiğimiz salı günü aniden silecek çalışması farları açması vs. Gibi durumlarla stop etti.. direkt sanayiye aracı cektirdim.. tesisat kablosundan şu almış ve beyin islanmis.. Neyse beyni ayrı bir elektronikciye bırakmış usta.. işlemcisi yanmış değişecek denilmis.. Bugün Haber geldi olmuyormus beyin komple değişmeli diye haber gelmiş.. Tamam dedik ama parçayı bulamıyorum.. Servisin elinde de yokmuş... Fransa'dan siparis 1 ayı bulur diyorlar. Şaşırdım kaldım.. desteğinizi bekliyorum neler yapılabilir .. selamlar..
Düzenleyen aykutonline - 09 Haziran 2015 Saat 21:37 |
|||
![]() |
|||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
beynin sıfırı 1600 civarı diye hatırlıyorum. İşin içine Fransa girerse 2000 lirayı bulur. Beyin tamirini kime yapıtırıyorsun bilmiyorum ama alternatif denemelisin. Bulunamıyor kısmı pek ikna etmedi beni. 600-700 e satılıyor çıkmaları. En kötü ihtimal yazılım attırıp kullanabilirsin. O modeldeki aracın beyni büyük ihtimal EDC16 dır ve citroen pejo ford un 1,4hdi lerinde kullanılıyor.
|
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
aykutonline ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2015 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutonline
||
resmi servis 1050 liraya getiriyor.. hersey dahil ama ssüre uzun.. işlemci yandigi için yyazılım atilamiyor. Çıkma da zor.. ordu da yaşadığım için maalesef 1 tane beyinci var bu şehirde , oönerisi olan varsa memnun olurum başka şehirde de olsa |
|||
![]() |
|||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Eskisi için söylemedim çıkma alacağın beyine yazılım atıp araç donanımına uygun hale getirebilirsin diye söylemiştim
|
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutonline
||
Önerini dikkate alacağım. Bu sitedeki motor beyni sanırım ama arayacağım yarın yine.. o kadar cins durum ki 2006 model 307 beyni aynı ama uymuyor güya seri farkliymis... Bu araba ömrümü yedi..
Düzenleyen aykutonline - 09 Haziran 2015 Saat 21:58 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Usta kusura bakma ya sen bsi beyin demişsin su muhabbeti girince direk ecu ya yöneldim
![]() |
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutonline
||
Önerini dikkate alacağım. Bu sitedeki motor beyni sanırım ama arayacağım yarın yine.. o kadar cins durum ki 2006 model 307 beyni aynı ama uymuyor güya seri farkliymis... Bu araba ömrümü yedi..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Başka önerebileceğim http://www.onderoto.com/ var. Dürüst insanlar parça alışverişi yaptım çok defa bağcılar şubesinden. Konuşmakta fayda var
Düzenleyen madblueblacksea - 09 Haziran 2015 Saat 22:04 |
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutonline
||
teşekkür ederim üstad sağolasın haberdar ederim |
|||
![]() |
|||
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
||
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-peugeot-206%2C207%2C307-citroen-c2%2Cc3-icin-bsi-beyni-motor-beyni-189100220/detay buna bak bi fiyatıda uygun
|
|||
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
Haber gelmedi hocam yapılmadımı yoksa.? Sorunlarımızı paylaştığımız gibi çözümlerimizide paylaşırsak forumun asıl amacı olan yardımlaşma temasının tam olarak oluşacağına eminim
![]() |
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutonline
||
Malesef halen uğraşıyorum.. Yarın sonuç bekliyorum.. Peugeot parçayı üretmiyormuş artık.. Fransa'ya kadar uzandık.. Detaylı olarak yaşadığım tüm süreci aktaracağım.. Moral sıfır, araba çöpe gidecek nerdeyse.. Parça yok..
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
||
20 gün oldu halen bir sonuç alamamana üzüldüm. Çıkması yokmu bu meletin istanbulda falan. Fransadan daha yakın ve daha kolay olur diye düşünüyorum
|
|||
206 1.4 HDI Look 2004
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aykutonline
||
Maalesef.. Hergün araştırıyorum ama yok. YaPılırsa Anında Satacağım.. Bir daha peugeot dan iğne almam.. |
|||
![]() |
|||
stain1903 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: T.DAĞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stain1903
||
internette bakarken gördüm http://www.otocikma.com/aracparca-pejo_307_bsi_beyni_bulunur-18608.html şöyle bir ilan var bence şansını bir dene
|
|||
FORZA BEŞİKTAŞ
|
|||
![]() |
|||
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
||
2002 2004 yılının ilk 6 ayina kadar top bsi dediğimiz bsi çıkıyor biraz sorunlu bir parça yarın bana 05358461001 nolu numaradan ulaş bilgilerini alayım çıkma yada yeni bakayım sansina çıkma 1 tane vardı kuşadası na gelen tatilciye nasip oldu |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |