![]() |
|
206 Fren Hidrolik Yağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emboo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2015 Saat 16:32 |
Bugün fren yaptığımda arabanın daha geç tepki verdiğini farkettim yada bana öyle geldi araç normalde hafif dokunmalya bile tepki veriyordu bugün biraz daha sert bastım anca aldı frenlerden korkmaya başladım bu neden olabilir yağdan olabilirmi bilgisi olan arkadaşlar varmı.
Düzenleyen emboo - 09 Haziran 2015 Saat 16:32 |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hava yapma yada vakum tertibatında kaçak varsa sertleşme olur. durduk yere frenler hava yapmaz. Westinghouse den başlayarak vakum hortumlarını kontrol edebilirsin. Aracı stop ettikten beş dakika sonra westinghouse giren hortumu çıkartıp içindeki vakumu muhafaza ediyormu diye bakabilirsin. Bunlar kendi başına ucretsiz yapabileceğin kontroller
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
demir2001 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı demir2001
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hidrolik seviyesi ve balata kontrollerini yap
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |