![]() |
|
Ankara özel servis öneriniz nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Beyaz206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2015 Saat 21:58 |
Arkadaslar 2006 model 206 hdi mı gotureceğim sizlerinde memnun kaldığı servis önerilernizi alabilirmiyim. Forumda benzer bı konu gordum ama reklam kokuyordu sankı servis sahıp ya da calışanları yazmış gibi şüpheli. Samımı yonlendırmelerınızı rıca ederim
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
reklamlarda var forumun sponsorlarıda var hocam ama Ankara da sponsor yok. biz ailece 15 yıldır aynı özel servise gidiyoruz Ankara da. ustalıkları müşteri memnuniyetleri çok güzel ve güvenli,
tanışınca sende anlarsın hocam. size bilgileri özel mesajla gönderiyorum. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Beyaz206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haziran 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Tesekkurler. Mesajınızı yenı gordum. Gun ıcınde sasmazda baskent isimli bi servise gittim. Fena değil yardımcı oluyorlar sadece bence biraz pahalı
|
|
![]() |
|
bayraktarcetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayraktarcetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim tavsiyem Vatan Citroen.Ankarada abc nin arkasında Gayet güzel bir servis pahalaıda değil
|
|
1.2000 206 1.6 XT 16V Gri 130.000 KM Benzin
2.2005 307 SW 1.6 PACK 16V Şeytan Kırmızısı 105.000 KM Benzin+LPG |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
ABC yetkili servisinde uzak durun da nereye giderseniz gidin. pejonun p sini bilmeyenlerle dolu, sadece parça söküp takmayı biliyorlar diyeceğim ama onu da bilmiyolar.
|
|
![]() |
|
bayraktarcetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayraktarcetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Abim de 3008 var.Her zaman abc ye giderdi hava filtresini değitirmeye gidiyormuş adamlar sökmesi zor diye değiştirdik diyip bırakıyolarmış neyse abim bir gün başka yere gitmiş usta demiş ki ya abi bu hiç sökülmemişki fabrika çıkışı üstünde duruyor Efe-Pöjo nun dediği gibi abc ye gitmeyin de nereye giderseniz gidin
|
|
1.2000 206 1.6 XT 16V Gri 130.000 KM Benzin
2.2005 307 SW 1.6 PACK 16V Şeytan Kırmızısı 105.000 KM Benzin+LPG |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |