![]() |
|
kat iptali yaptıranlar yardım edebilirmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2015 Saat 11:15 |
Arkadaşlar arabamda kat iptali yapılmış. 206 1.6 8v 90hp. muayenede kaldık içi boş olandan taktık geçtik. tek oksijen sensörlü, arıza ışığı filan yakma yok. düşük devirde cansızlık var ama 3000-3500 den sonra çok iyi oluyor. arkadaşlar bi koku geliyor yarabbim hayattan vazgeçirtiyor insanı. arkadaşlar kat taktırmadan bu koku nasıl geçer.
|
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de katalizör yok ama kokuda yok ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araba çalışırken arkasına geçiyorum eksozdan ölü gibi bir koku geliyor. sanarsınki motorda ceset yakıyoruz. o diil kokudan başım belaya girecek polisle filan diye tırsıyorum. al bunu al içeri al filan
![]() ![]() ![]() lpg varmı hocam sende. bende yok. direkt 95 oktan. verdim çoşkuyu. yalnız boğuluyodum abu ara
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
oksijen sensörü bozulmuştu. motor uyarı ışığı yanmıştı. gitmez oldu araba pp2000 de oksijen sensörü bozuk uyarısı verdi. bosch marka sıfır alıp taktım bi daha uyarı vermedi. çalışmada gidişinde bi sorun yok. çekiş filan harika. tek marş ta basar. sarsıntı filan yok. eksoz manifoldu, manifold sonrası boru orijinal. orta eksoz arka eksoz yan sanayi olanı ile sıfır takıldı. ses soluk patlama filan yok. en kral motor ustaları baktı. yanma çok iyi. hiçbir sorun yok diyor. kat taktırmak istemiyorum. katsız bu kokuyu nasıl kesebilirim?
|
|
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ÇOK ENTERESAN BİR OLAY BENDE NE İLK SUSTURUCU NEDE KATALİZÖR VAR 48 LİK DÜZ BORU VE SON SUSTURUCU VAR AMA KOKU FALAN YOK ...
ACABA EGZOZ İÇİNDE ELYAF FALAN MI YANIYOR Kİ ??? |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
aracı aldığımda orta eksoz kenarından delikti arka eksoz da 106 susturucusuydu. o zamanda koku vardı. borular orta eksoz ve arka eksoz yeni değiştirdim. elyaf yanması benimde aklıma geldi. hadi ilkinde yanıyordu ikincidede mi yanıyor. kat iptali sonrası koku oluyor diyenlerde var olmuyor diyende. işte burada takılıyorum. kokanlar neden kokuyor, kokmayan neden kokmuyor. kokmayan araba istiyorum yetkililere sesleniyorum burdan. araba kokuyor. kokmayan araba yapın
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BENDE TAM TERSİ KATALİZÖR TIKANDIĞI ZAMAN ÇÜRÜK YUMURTA GİBİ KOKARMIŞ DİYE DUYMUŞTUM ... KOKMAYAN ARABA İSTİYORSAN TEK ÇAREN KATALİZÖRÜ TAKMAK OLUCAK YADA SANA BENİM ARABAYI VERİCEM... ![]() ![]() |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |