![]() |
|
Carbon clean Performans |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yavuz-xs ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2015 Konum: ist bahçelievle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2015 Saat 11:05 |
arkadaşlar Carbon clean uygulaması yaptıranlar varmı varsa ne gibi yararları var bende 206 xs var 1.6 8v 90 hp arabam 160 a geldiğinde çok bağırıyor bu uygulama yapınca motor ilk günki gibi oluyo performansı duzelıyo dıyolar ?
Düzenleyen yavuz-xs - 05 Haziran 2015 Saat 11:06 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok diyenlerin çoğu reklam kokan hareketler. bi katkı motorun sesini o kadar kesse, satan dükkanların önünde kuyruk olur
|
|
![]() |
|
yavuz-xs ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2015 Konum: ist bahçelievle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
hocam bide bende 206 xs 1.6 8v 90 hp bunu nasıl hızlandırabılırım yazılım harıc
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
* açık hava filtresi
* krom düz boru * katalizör iptali * performans egzoz * enjektör büyütme |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
kımı yararlı dıyo kımı zararlı mantıken pıston ve yataklarda olusan oluklar kılcal yerlerı temızleyıp daha fazla deformasyona neden olcagını dusunuyorum arac 50 60 bın cıvarlarındaysa sıkıntı yok ama benımkı 160 bınde yaptırmayı pek dusunmedım onun yerıne enjektorler ıcın yakıt temızleyıcı atıyorum depoya
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
aşağıdakilerin bana maliyeti tam olarak kaçı bulur * krom düz boru * katalizör iptali * performans egzoz * enjektör büyütme |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
* krom düz boru = 350 TL * katalizör iptali = 60 TL * performans egzoz = 250 - 800 ARASI * enjektör büyütme = TANESİ 100 TL 4 ADET 400 TL BEN SİMOTA KAZANLI FİLTRE KROM BORU 1,9 GTI ENJEKTÖR KROM 48 LİK BORU VE OTTO EGZOZ KOYDUM SONUÇ BAŞARILI... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |