![]() |
|
307 Anlık yakıt tüketimi problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2015 Saat 15:46 |
Herkese merhaba arkadaşlar
307 1.6 xt premium otomatik aracıma geçtiğimiz eylül ayında yanlış yakıt koyulmasından sonra yakıt pompası, oksijen sensörleri, katalizör değişti. En son beyni sıfırlandı aracın fakat araçta kimsenin çözemediği bir problem var aslında çok büyük birşey değil ama zaman geçtikçe kafama takılıyor ve sinirim bozuluyor. Normalde hepimizin yol bilgisayarı hemen hemen aynı değerleri gösterir. Ama benim 307 de işler biraz karıştı bu olaydan sonra. Anlık yakıt tüketimi 90 la giderken düz bir yolda 9-10 lt/km gösteriyor. Hafif bir yokuşa geldiğimde bu oran 15 lere çıkıyor. Fakat aracın yakıt tüketimi normal ekranda yazan değerler değil. Eskiden 90 la giderken yeri geldiğinde 5 litreye kadar düşen anlık yakıt tüketimi artık ne yaparsam yapıyım 8.5 altına düşmüyor. 8.5 ta sabitlediğimde araba yavaşlıyor. Bu değerleri oksijen sensörünün ilettiği konusunda birkaç şey okudum. Değiştirdik fakat sorun aynı. Sizce sorun nedir ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler herkese şimdiden.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |