![]() |
|
peugeot 307 double din ekran sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
medcezir2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2015 Konum: batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı medcezir2008
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2015 Saat 21:33 |
arkdaslar şöyle bir sorun yaşıyorum;
aracım peugeot 307 2004 model.. avg 1200 takılalı yaklasık 11 ay oluyor..sehir içinde kısa süreli yolculuklarda alette herhangı bir sorun gorunmuyor.ancak şehirlerarası yolda 2 saati gecen yolculuklarda bir anda ekran gidip gelmeye başlıyor ve düğmeler veya ekran tepki vermez oluyor belli bir süre gidip geldıkten sonra en sonunda ekran ortasında ‘’no sıgnal’’ yazısı gelıyor ve oyle kalıyor..araç durup 15 20 dk gectıkten sonra tekrar kendıne gelıyor…ama bir sure sonra yıne gidiyor ve aynı şey oluyor.. not:bu durumu göstreren bir video ekledim.izlerseniz net bir sekılde videoda görülebilmektedir. https://www.youtube.com/watch?v=GbmXmkqcfgI |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ısındıgından dolayı yapıyo olabılır belkı cok ısınıyosa havalandırmayı arac ıcıne alın deneyın en dusuk dercede cunku dısardan hava alma modunda uflemeye devam edıyo genel 307 hastalıgı buda sıcak ufler hep ısıtıyodur belkı
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
medcezir2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2015 Konum: batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı medcezir2008
![]() ![]() ![]() ![]() |
onuda denedım.. ancak çözemedim.. maalesef... alete eelektrik gelmeye devam edıyor ama ekran gidior.. ilginç
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
garantısı devam edıyosa ozaman hıc ugrasma hocam gotur ver
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı medcezir2008
sadıç gonderdim. çoktan... aletin kendsiyle ilgili her hangi bir osru yok dediler...arabanın kendi tesisati ile ilgili muhtemelen
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Kapanma olayı başlayınca klimayı açıp göğüsü soğutarak ısınmayla olup olmadığını kontrol edebilirsin. Eğere sorun devam ederse akımın düşük gelmesinden kaynaklanabilir bunuda ölçerek anlayabilirsin
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |