![]() |
|
Gaz pedalının yanından su gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emboo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2015 Saat 19:17 |
2 gün önce başladı bu olayda videoya çektim gaza basınca başlıyor su sesi ve pedalın yakınından su geliyor bu ne olabilir sizce klima borusu filenmi acaba.
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalorifer peteğinde sıkıntı var gibi....su devirdaim yapınca oluyor izlediğim kadarıyla...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
emboo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
yeni olmaya başladı ve banada klima ile iligili birşey gibi geldi telefon ile içinin fotoğrafını çekmeye çalıştım ve çektiklerime bakınca tam boruların birleşme noktasında bi sızıntı var gibi gözüküyo ama bu su seside garip ilk defa yaşıyorum
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
yedek su deposunda eksilme falan var mı kontrol ettiniz mi... su sesi de gerçekten çok ilginçmiş bende ilk defa duyuyorum...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
kontrol etmedim hocam, yarın kontrol edeyim bi
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı çalıştırdığında göstergelerin olduğu yönden bi şırıltı şeklinde su sesi geliyormu aman dikkat et arkadaşın dediği gibi su eksiltiyorsa conta yakabilirsin.
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Bu konuyu forumda biraz araştırın. Bununla ilgili bi yayım olmuştu. Fabrika çıkışı o su kaçagı olan yerdeki parça orjinal tek vida tutuyormuş. Fakat bir tamirci oraya iki vida atmış yada ikinci vida deliğimi ne bulmuş sonra böyle şikayetler azalmış ve su kaçagı olanda olmuyanda bu işlemi yapmış diye biliyorum hatta ben bile şu ara sokup temizleyip 2. bi vida ile saglamlaştırmayı düşünüyorum damla damla kaçagım oluyo ara sıra. El beceriniz biraz yatkın ise o kapagı söküp temiz bir conta çekerek ikinci bi vida ile saglamlaştırmanızı tavsiye ederim. yada güvenilir bi oto elektrikçiye gitmenizi
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
hocam bunun motor suyuda olma olasığı olabilirmi çünkü yolda giderken bu su kaynar akıyor fakat ilk arabayı ilk çalıştırdıgımda biraz daha ılık araç çalıştıkça sıcaklık artıyor.
|
|
![]() |
|
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
Radyatör suyu motoru sogutmakla birlikte ısınan sıcak su araç içini kışın ısıtmada yani kalorifer suyu olarak kullanılır. Yanlış biliyorsam düzeltin. ! !
Araçta dönen tek su bahsettiginiz motor suyudur zaten peteklerde kaloriferde motor blogunda vs. . . . içeriye akan su yedek su deponuzdan eksilir buda sizi conta konusunda çelişkiye düşürmesin fakat içeri akan suyu kestiginizde hala eksilme oluyorsa conta ile ilgili sıkıntısınız olabilir
|
|
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
|
![]() |
|
hocam araç motor bakımından 2 hafta önce çıktı motor kilitlenmişti ve 2bin tlyi geçik masraf ile yapıldı bu sorunda yeni çıktı kafayı yicem bi suları kontrol edeyim ona göre tekrar mesaj yazayım.
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bence sız okadar gaz vermeyın vıdeodakı gıbı ya kalorıfer petegınde koca bı delık var okadar su atıyo elektronık aksamı bıle ıslatır basınıza ıs acarsınız bır an once motor suyundakı eksılmeyı kontrol edın bukadar cok atıyosa emınımkı suyu kalmamıstır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
az önce suya baktım ve suda anormal hiçbi durum yoktu ve arabayı çalıştırıp tur attım gazı çok verince su geliyor normal normal bi hızda gidince sorun olmuyor .
|
|
![]() |
|
hocam motor kitlemeden önce böyle bir sıkıntı var mıydı... yok ise yaptırdığınz yere gidin sorun soruşturun bu nedir diye...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
|
![]() |
|
hayır yoktu hocam motordan sonrada yoktu diyebilirim 2 gün önce başladı çalıştırdım yolda gidiyordum direksyiyondan ses geliyor sandım ve hemen durdum birde eğilince suyu gördüm su ve ses ordan geliyrmuş
|
|
![]() |
|
peki motor neyden dolayı kitlemişti
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
|
![]() |
|
yağ kaçağı vardı yağsızlıktan kitlenmişti şuanda yağ kaçağı bulunmuyor contası filen değişti.
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaputu actiginda westenhouse un yaninda kalorifer hortumu var. O hortumun ustunde sibop tipasi gibi bir tipa var. Sogutma sisteminin havasi aliniyor oradan. O kapaga bak. Belki havasini aldiktan sonra tekrar takmamis olabilirler. Oradan geliyor olabilir su.
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Kalorifer peteğinin bağlantı yerinde karering denilen contalar var,
Onları değiştirin sıkıntı kalmaz. Bana komple petek değişecek dediler,bu forumda conta değişimini gördüm, Sorunum halloldu. İnşallah sizinkide bu şekilde hallolur.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
mesajınız için saolun kalorifer peteği yazınca çıkan fotoğraflar tamda işime yaradı peteğin ordaki vidadan sızıntı veriyor dün kontrol ettim ve gördüm gaza basınca ordan pıtır pıtır su akıtıyor orayı artık bi şekil düzelteceğim siyah slikon veya lehm tutarmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |