![]() |
|
Plakalarla İlgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2015 Saat 19:07 |
S.a arkadaşlar plaklarımda yıpranma vardı daha önce konu açmıştım bugun trafıkten değiştirdim yenilettim.Font olarakta kalın güzel bir app font yaptırdım mühürlettim işlem tamamdır.Ancak bunun yanı sıra ınternetten sipraiş verdiğim pleksi plakalıklar vardı malum bu plakalıklara orjinal plaka ölçüsü uymuyor.Plaka basılırken basan kişiden kenarları kesemesini plakalığa uymadığını söyledım kesemem ceza yazarlar diye tepki verdi.
Şimdi sorum şu bu kenarlarını kesip plakanın plakalığa oturttuğumda ceza varmıdır böyle birşey? İkinciside kendi imkanlarımla ne kullanarak keserim ve plakanın boyasında atma veya holagrama zarar gelirmi kenarlar kesilince ona göre işlem yapıcam merak ediyorum fikri olan varmı ? |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesmek yerine plaka kenarlarındaki siyah yerleri Tinerle silebilirsiniz plakalığı çıkartıp plakayı silikonla yerine yapıştırabilirsiniz daha güzel duruyor
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Usta düz takıcak olsam bende o şekilde yapardım zaten teşekkürler yinede.Bu parlak malzeme olan pleksı plakalıklardan yaptırdım o plakalıklarada siyah kenarları kesmeden oturmuyor plaka.Öyle bir yapmışlar ki mübarek sanki çeyizlik dantel asıcaz yap şunu standart plaka ölçüsünde kestik biçtik plakayı plakalık yüzünden.Tenekecide en düzgün olabilcek şekilde kestirdim artık plakalığın içinede cuk oturttum şu havalar ısınsın biraz silikon falan yağmur yağar diye montajını yapamadım.
Söz konusu geçen plakalık. ![]() |
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Plakalık güzelmiş. Çıkıntı için ayrı bi plaksiyi oyup üstünemi yapıştırdın
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Sağolasın.Büyük ihtimal dediğin gibi yapıyorlardır ama ben yaptırdım yani hazır aldım plakalığı.O yüzden işçiliği hakkında bilgim yok ürünün.Sıkılmıştım oto tamircilerin isimlerini taşımaktan :) |
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Güzelmiş hocam plakalık iyi Günler'de kullanın |
|
![]() |
|
Teşekkürler arkadaşlar.Yanlız bugün montajda aksilik çıktı arka tarafı hallettim gayet güzel ve istediğim gibi oldu.Ön tarafa geçtim plakalığı vidalarkan bir çatırtı ve plakalık ikiye ayrıldı.Pleksi esnekliği olmayan bir malzeme ve 206 nın ön tamponda hafif kavis var tam düz değil bu yüzden ufak bir zorlama plakalığın işini bitirmeye yetti.Artık plakalığı kullanamıcağımız belliydi.Plakalarıda kestiğimiz için tek takamazdık.Hemen gidip bir adet plaka daha bastırdım.Kenarlarını tinerle silip beyaza çevirdim.Yeni plakayı ön tampona dediğim tarzda sade bir şekilde takıcam arka plakada plakalıkla beraber kalıcak.Ön ve arkanın farklı olması morelımı bozuyor ama çok abes olucağını sanmam daha fazla maceraya gerek yok bu kadar yetti bana çünkü :) Sonuç olarak yine farklı bir şey çıktı ortaya hem plakalarımızı temızlemiş yenilemiş olduk hemde tamircilerin taktığı plakalıklarından kurtulduk.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |