|
Acill yardımm lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kafkef
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2015 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2015 Saat 13:36 |
Arkadaşlar merhaba. 2004 model 307 1.4 hdi. Aracım ilk önce handbrake on (el freni çekili)uyarısını vermeye başladı ardından abs ışıgı yandı. Yetkili Servise gittim sol ön tekerlek abs algılayısının değişmesi gerektiğini söyledi. Handbake on uyarısı için ise el freni kolu nun değişmesi gerek dendi. 700 tl fiyat verdiler yaptıramadan geldim. Bir müddet sonra el freni uyarını vermedi, abs ışıgı sürekli yandı.
Şimdi ise abs ışığı söndü el freni uyarısını veriyo:) abs ile el freninin ne bağlantısı olalir ki ? Gözlemlediğim kadarıyla şu şekilde oluyo,aracı çalıştırıyorum el frenîni çektiğim anda hız kadranı hareket etmeye başlıyo ve handrake on uyarısı veriyor.beyin arabanın gittiğini sanıyo galiba el frenide çekili olduğu için bu uyarıyı veriyo.Böyle bir durumla karşılaşan varmı. Değerli bilgilerinize ihtiyacım var. İyi günler Düzenleyen kafkef - 03 Haziran 2015 Saat 10:56 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |