![]() |
|
ANFİSİZ MİD BASS BAGLANIRMI ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2015 Saat 23:00 |
Merhaba Arkadaşlar,
aracıma mid bass baglamak istiyorum ama bunu anfisiz bir şekilde baglayabilirmiyim yoksa anfi gereklimidir.?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende araştırıyordum bağlanıyor hatta denedikte kendimiz ama normal coaxlardan bağlamak daha mantıklı eğer sistemde anfi kullanılmıcaksa.Onun dışında teyp çıkış gucune göre mıd bass takımı ayarlanıp anfi olmadanda kullanabilirsiniz onda sıkıntı yok dediğim gibi mıd basstan asıl performans anfi ile alınıyor haricinde coax bağlamak daha mantıklı.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
umitgun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Zaten pekbi performans beklemiyorum tatli bir bas vurmasi benim için yeterli :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Usta tatlı bass anfisiz istiyorsan oval daha tatminkar sonuç verir benım görüşümde ama tabi teybinizin çıkış gücüne uygun bir Mıd takımı denk getırıp uygun şekilde montajını yaparsanız çok kötü bir sonuç çıkmaz ortaya.Arkadaş ön kapılara coax panzidotada oval koydu anfi yok arka kapılar boş.10 numara oldu bende yapıcam ama panzidota oval koymak ıstemıyorum o yuzden hala karar vermış değilim ön kapılar ıçın 4 yollu coax almıştım onlarıda arzadan dolayı gerı yolladım hala yapıcaz kısmetse bizde :)
|
|
|
![]() |
|
peki mid bası araca nasıl baglarım birde benim arka kapılarda hoparlör için kablo girişleri fln yok aradım ama bulamadım :)
|
|
![]() |
|
Arka kapılarda kablo tesisatı çekili olması gerekıyor hoparlör olmasa bile.Bazı durumlarda olmayabiliyor onu elektrikçi uygun bir şekilde çeker o basit bir işlem.Ön kapılara mıd bağlamaktan bahsedicek olursak mıknatıs derinliği kurtarırsa 16 cm bir mıd bass takımını eski hoparlörleri çıkarıp direk bağlarsınız.Crossoverlarını falan düzgünce bağlamak lazım tabi onların.Ayrıca kapı döşemesını söktükten sonra mutlaka bir ses yalıtım yapmanızıda tavsiye ederim hiç değilse bir strafor koymadan kapatmayın.Ama yine söylüyorum subwoofer olmayan anfi olmayan tesisatlarda mıd bass takımları tat vermez yinede karar sizin.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |