![]() |
|
motordaki soketsiz parça |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ramses64_79 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ramses64_79
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2015 Saat 12:50 |
arkadaşlar aracımda temizlik yaparken resimdeki soketsiz parça dikkatimi çekti. Nette araştırınca yabancı bir sitede daha gördüm aynı sorunun sorulduğunu fakat cevbap göremedim. Aracım 2006 partikül filtresiz 1.6 hdi 407. bu parça iptal edilmiş bir şeyin soketi falan mı. Malum aracı 2. el aldım içime kurt düştü.
Ayrıca aracı elm 327 ile test edince P1351 IDM input circuit Malfunction/Ignition coil control circuit hatasını veriyor. Fakat normal çaılşmada herhangi bir problem ya da arıza ışığı göstermiyor. Bu boş parça ile arıza kodunu bir ilişkisi varmıdır. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum. Sanayiye şu sıralar gitmeye vaktim yok. Üstelik forumda araçlarımız konusunda sanayideki ustalardan daha bilgili arkadaşlarda yok değil. Şimdiden teşekkürler. ![]() |
|
407 1.6 2006 executive
206 1.4 2004 x-line 206 1.4 2004 XT- HDİ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |