|
abart mı susturucu mu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2015 Saat 08:21 |
merhaba uzun bi aradan sonra tekrar bi konu açayım dedim :) ,
206 xt aracımın yakıtı 0.30 krş dan 0.50 ye çıktı, benzin kullanıyorum , ustalar son susturucunnun değişmesi gerekli olduğunu söyledi, pejomarketten alıp değiştirmeyi düşünüyorum , yada abart egzoz mu taktırsam diye düşünüyorum fikirleerinizi almak istedim abart taksam yakık ne kadar olur , 1.4 motor benzin , eğer abart 0.30-0.31 yaktırırsa yaza kadar abartla gezerim |
|
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abartı egzosun bir faydası yok orjinal susturucu tavsiye ederim bu konuda daha uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanırsınız ayrıca ceza yeme şansınızda yüksek abartı egzosla.Ben ses istiyorum dersenızde açık hava filtre kiti yada kumandalı egzos tavsiye ederim en azından risk biraz daha az bu ikisinde.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |