![]() |
|
torsiyon fiyat yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mtok61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2015 Konum: rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 Saat 16:26 |
araçtorsiyonu 650 den aşagı yapan yok rizede ne kadar tutuyo maliyet yardım
|
|
BUDA GEÇECEK
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşağı yukarı heryerde aynıdır. 500 600 arası veriyorlar piyasada
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
650 tl nin açılımını yaparsan fikir adına yorumlar alabilirsin. Motorcu tornacı parça şukadar diye
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
rebel_43 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
arka torsiyon dağınıktı aracı aldığımda.burçlarla birlikte yağ antifiriz filtre + işçilik 600 tl aldı ustam... balıkesir bandırma fiyat.
|
|
2001 XR - 206
|
|
![]() |
|
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
Hafta sonu ben de bakım yaptırdım 550TL torna+tüm malzemeler sıfırlandı ve düzeltilmesi gerekenler düzeltildi + 100TL torsiyon sökülüp takılması ve düşürülmesi toplam 650 TL Pendik Oto Sanayi.
Arabayı ilk aldığımda arkada tıkırtı vardı, torsiyon dediler bilmediğim için sadece burçları değiştirdiler o zaman 400 Liraya yakın bi ödeme yapmıştım. 2 sene sonra da bilyalar dağıldı bi daha masraf açtı. Torsiyon tamirinde full bakım yaptırmak daha mantıklı ve ekonomik hale geliyor. O zaman 200 daha verip tamir takımını da değiştirseydim şimdi 650TL vermeyecektim. 550TL tornacı ( işçilik + değişecek ne varsa değiştiriyor, düzeltilmesi gereken parçayı düzeltiyor, yani baştan sona sıfır torsiyon hale getiriyor. ) Zaten parçalar belli, sağ iş dış, sol iç dış burç takımı 4 adet 100TL civarında, torsiyon tamir takımı bilyalar vs. sağ sol 150 TL. Geri kalan metal parçaları mil ve levyeyi kendisi takıyor ya da düzeltiyor. Yani parçalar ortalama 300TL civarında tutuyor, üstü işçilik, araştırmalarıma göre 250 den aşağı alan daha bulamadım. Torsiyonun sökülmesi için de ustam 100TL işçilik aldı ama ek olarak ön salıncak falan değiştirdi. Ama her durumda 75TL den aşağı sökmezler. Tornacının elinde full kurulu sıfırlanmış torsiyon vardı. Ben kendi torsiyonumu yaptırdım. 4 saat kadar sürdü yapması. Çok gıcık bir iş Allah sabır versin. Ama İstersen şimdi al git istersen bekle seninkini yapim dedi. Ben 4 saat bekledim kendi torsiyonumu yaptırdım. Kampanalara kadar tertemiz yaptı. ![]() ![]() |
|
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladığım kadarıyla milleri değiştirmeyip dolgu yapmış. Dolgu yerine yeni mil taksa yine aynı paraya geliyor ancak dolgu parası parçacıya gittiği için tornacı bunu yapmıyor. Bide el fren tellerini tutsun diye taktığı şerit kroşeleri çıkartıp sadece kovandan dolaman gerek. Burulma çubuğu hareketli parça
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
2.resimde torsiyon levyesindeki 2. Vida sonradan mı eklendi Bnm 206 da torsiyon levyesinin sadece 2 ucunda vida var seninkşnde bir de ortada vida var Acaba bu vidalar gevsiyor diye sık sık boyle bir vida yeri acılmış olabilir mi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |