![]() |
|
2006 model 307 ye hiz sabitleyici takilabiliyormu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akgull ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 Saat 15:06 |
2006 model 307 premium var cok memnunum ama hiz dabitleyicisi yok takila biliyormu kayserideyim yapan varmi acaba yardimci olabilirmisiniz
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayseriyi bilmiyorum ama ankaraya yolunuz dusrese 15dk da hallederiz.
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim araca taktırdım çok ta güzel oldu..Yakıtta fark etti ..Ben serviste yaptırmıştım 1 yıl oldu çok memnunum..
|
|
![]() |
|
akgull ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Kayseriden onereceginiz bir yer varmi
|
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Erzurum da serviste taktırdım..Kayseri peugeot servise sorun bakalım ne diyorlar..kol da dahil 220 tl ye yaptırmıştım 1 yıl oldu...Serviste yaptırırsanız daha iyi olur bence..
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
2004 model ustu puglara takiliyor diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
Tsk sag ol
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |