![]() |
|
207 Anahtar Tanımlama Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrbykl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2015 Saat 14:39 |
Anladım bu biraz içimi rahatlattı çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
koray2438 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray2438
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı olay benimde başıma geldi yedek anahtarım aracı çalıştırmıyodu özel serviste yapılamadı birçok anahtarcıya gittim çok uçuk paralar istediler ve yetkili servisin daha pahalı olacağını söylediler. ben yetkili serviste yaptırdım ve çok ucuza halloldu. yanlız aklında olsun servise giderken bütün anahtarların yanında olması gerek çünkü hepsi tekrar kodlanıyor
|
|
![]() |
|
emrbykl ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla benimde düşüncem o şuan
![]() |
|
![]() |
|
sdttn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Ustanı değiştir.
Anahtarcıya ya da servise git.
|
|
![]() |
|
Merhaba aracım 207 2009 1.4 comfort aracı özel bir servise götürdüm anahtar problemini çözdüğünü anaharın sinyal gönderdiğini söylüyor fakat anahtarı araca tanıtırken arac anahtarı görmüyor yada tanımıyor.Bu seferde aracın sinyal kollarının değişmesi gerektiği söyledi eğer olmazsada BSI ile ilgili bir problem olduğunu söyledi konuyla ilgili bir bilgisi olan yada önerisi olan biri vamı acaba ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |