![]() |
|
iç aydınlatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2015 Saat 14:14 |
|||
Arkadaşlar kolay gelsin.sorum şu peugeot 307 aracıma ayak altı aydınlatma yapmak istiyorum kapılar kapandığında sönsün açıldığında yansın. Neler almam lazım bir de yol gösterirseniz çok sevinirim şöyle yap böyle yap gibisinden.yardımlarınızı bekliyorum.
|
||||
![]() |
||||
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sevgili arkadaşım yapıcagın aydınlatmada muhtemel led kullanıcaksın.
ledin yerininin güzel olmasına dikkat et göze carpma dışarı fazla ışık olayı olmasın. Kablo tesisatını kenarıdan kapı fitilinden getirip. tam sol köşeden tavan döşemesini sökerek ( güneşlik tutunma kolları vs sokuluyor o bolgedeki) tavan lambasından kapılar açık konumundaki kablolarından elektrik tesisatını çekmen gerekli kapıları açtıgınızda lambalar yanıcak kapandıgında sonucektir. unutmayınki kapı açık unutulduğunda tavan lambası gibi yanıp sonme uyarısıda alırsınız.
|
||||
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
||||
![]() |
||||
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Kaç watt almam lazım ledi. Bide bunu dısarda yaptırsam bana kaça patlar usta
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Gel beraber yapalım ben kendi aracıma yaptım şimdi geliştiriyorum.
![]() ![]() Şimdi RGB kontrollü led döşüyorum.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|||
Neler almam lazım ali gelirken bi de bu peugeotunun iç tavan aydınlatmasındaki sarı gibi olsun istiyorum
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Daylight yada gunisigi diye gecen sari ile beyaz arasi bir ton var. 2 metre 5050 o renkten led serit alin ip65 olmasina gerek yok silikonsuz olsun.
5 adet serit led kablo baglanti klipsi 15Mt de 2x0.75 veya daha ince kablo 1 adet 12v role. |
||||
![]() |
||||
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
|||
süper olmuş ya bende zaman bulursam yapmayı düşünüyorum aliciligesu hız sabitleyici işinede bakacam ama önce yol bilgisayarı için 3 satır ekran aldım onu takacam. bidahaki ayda hız sabitleyiciyi yapatırmayı düşünüyorum aliyle tanışmak isterim aslında. ankarada pug arkadaşlarlada.
|
||||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||||
![]() |
||||
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
|||
Ali ellerine sağlık çok hoş ve orjinal bi görüntü olmuş ama sendekiler yuvarlak yansıtma yaptıgına göre şerit led degiller gibi sanki tekli led ampul gibi birde role şartmı acaba direk versek olmazmı benide heveslendirdiniz vallahi :)
|
||||
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
||||
![]() |
||||
|||
Bide sen her kapı için ayrı baglantı yapmışsın kapılarda swich var sanırım küçük aydınlatma gibi birşeymi var oralardanmı çektin tavan lambasında hangi kapıyı açarsak açalım hepsi yanıcak çünkü 206 da yapabilcegimiz bir durum yok bununla ilgili sanırım tüm aydınlatma aynı anda yanıcak hangi kapı açılırsa açılsın
|
||||
206 1.4 xr Safir Mavisi
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|||
ali bugün birkaç yere gittim. İstediğim renk yok bazılarında . Bazılarında da var ama fiyatı tuzlu geldi ya.
|
||||
![]() |
||||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
|||
darklebron Bulursanız turuncu led tavsiye ederim gösterge ve dashboard aydınlatmalarıyla uyumlu olur. Ben kırmızı yapmıştım o da kurtarıyor gece nefis duruyor.
|
||||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
||||
![]() |
||||
|||
Ekran ve sabitleme halledilir hocam. Gün içerisinde ODTü deyim akşamları Antares. Müsait vaktinizde çay kahve içer tanışırız.
İki araçta da aynı ledden kullandım. http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/32237589904_1/4Pcs-Car-Styling-Interior-Parking-Decorative-Light-Passat-B6-3-LEDs-Led-Lamp-Car-Door-Charge.jpg_220x220.jpg" /> Auriste alan geniş olduğu için biraz lazer gibi durdu tabi fotoğrafında etkisi var. Aslında o kadar keskin değil daha çok dağılıyor ama şimdi RGB şeride döndüm istediğim rengi ayarlayabiliyor olacağım kumanda ile. Ben auris te her kapıya switchden bağlantı aldım. Hangi kapıyı açarsanız o taraf yanıyor. Röle biraz kablo kalabalığı yapıyor ama olası elektrik sorunlarını da önler. Tek bir yerden güç almanıza gerek kalmıyor. Fiestada tavandaki ışığa bağladım. Onda 4ü birden kapı ile yanıyor. Ben de kapılardan hangisi açılırsa o taraf.
Konya sokakta elektrnikçiler esnaf sarayı çarşısı var. Oraya baktınız mı ?
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|||
Ali benim araç 307 tek kapı bunu söyliyim bastan bi kere nasıl yapabiliriz :) yok oraya bakmadım daha ora uygun olurmu sence
|
||||
![]() |
||||
|||
Sen nerde aradinki? Asil bu tarz seyler orda olur. Hem ucuz hem de istedigin sekilde bulursun. |
||||
![]() |
||||
anlsln ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2016 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
|||
İzmirde bunu yaptırabileceğim bi yer var mı acaba? Tavsiyesi olan varsa sevinirim.
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |