![]() |
|
orjinal 206 jant kapağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yangsagan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yangsagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2015 Saat 08:45 |
Arkadaşlar 14 inç jant kapaklarınu değiştirdim. Yan sanayi jant kapağı aldım. Elimde 4 adet orjinal kapak var şu anda. İsteyen olursa uygun fiyata verebilirim. kapakların durunu fena değil. İki tanesinin ucunda 1cm. Kadar kırık var. Bir tanesinin de bijonu düşmüş. ben yan sanayi kapak aldım ama tavsiye etmem. Çok dandikmiş.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yan sanayi de kalite kalite herhalde ya ben Eskişehirde bi yerden almıştım adam kapakçı birsürü çeşidi vardı ve gayet de güzeldi 3 yıl kadar kullandım hiç kırılmadı ve tam oturuyordu sonra sıkılı değiştirdim.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam resimleri warmı kapakların bana 2 tane falan lazım benim iki tanesi kırık uçları en azından sendeki 4 taneden 2 tane sağlam çıkarsa alırım resim atabilirsen sewinirim fiyat aşağı yukarı ne istiyorsun
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
yangsagan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yangsagan
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yangsagan
Yan sanayi kapaklar ucuz ama orjinali çok pahalı. Dileyen olursa veririm. Fiyat için bişey düşünmedim.
|
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
orjinallere ne kadar istiyorsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yangsagan
Fiyat düşünmedim. fiyat siz söyleyin veririm. İstanbul avcılardayım. Ödemeli kargo ile gönderebilirim. Ya da gelip alabikirsiniz. Hem ben elimden çıkarıyım hem de birinin işi görülsün. Fiyat kim ne verirse.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |