![]() |
|
Yazılım ve Arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EdizSaral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EdizSaral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2015 Saat 12:53 |
Teşekkürler peki eski yazılım attıktan sonra, beyin resetleme olayı varmış bunu yapmalımıyım gerek varmıdır sizce, yoksa bilgisayara bağlatmak yeterlimidir |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ediz büyük ihtimalle yazılımdan, sen orjinal yazılımı yüklettikten sonra her ihtimale karşı bilgisayar bağlat bak arıza varsa sıfırlarlar zaten. Bir problem olacağını sanmıyorum
|
|
![]() |
|
EdizSaral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EdizSaral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selam,
2005 1.6 hdi 110 hp 2005 sahibiyim Yalnız motorum komple c4 motorudur. Herneyse; Biz yazılım attık çok hafif %15 kadar. Bi sorun yoktu arada arıza lambası yakıyodu sönüyodu arada vs.. bilgisayar'a bağlatınca fazla turbo basıncı diyordu. Bu gün arabayı çalıştırdım 5 metre gittim gitmedim hızım 30 civarı birden araba sirkelendi gaz kesti motor ışığı yakıp ekrnada stop yanıp sönmeye başladı. Stop ettim tekrar çalıştırdım motor ışıgı yanıyordu fakat gidişte gaz yemedi bir sıkıntı yoktu. acaba bu yazılımdan mıdır? yoksa yakıt filtresi vs den mi? Bugün eski yazılımı geri yükleyeceğim bu yüklemeden sonra beyine reset atılıyormuş beyindeki arızaları sıfırlamak içn bunu yaptırmalımıyım? yoksa eski yazılımı atıp devam etsem bilgisayara bağlattırsam yeterlimidir?? Teşekkürler |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |