|
Bipper Turbo |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Shamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2015 Saat 23:20 |
Merhabalar arkadaşlar, 2012 model bipper family aracımda son bir hafta içerisinde bir kaç kez, bir keresinde rampada biraz zorlamamdan dolayı bir keresinnde ise düz yolda küçük viteste fazla devirli kullanmam nedeniyle yanık kokusuna benzer bir koku geldi, kaputu açtığımda koku turbo dan geliyor gibi geldi bana, acaba turboda sıkıntımı var yoksa zorlanmadan dolayı gelmesi normalmi.
|
|
Shamil
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Turbo değilde turbo, manifold ve katalizatörün etrafındaki ısı kalkanı olabilir bi kontrol etmende fayda far.
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
Shamil
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yarın kontrol ederim İNŞALLAH.Bahsettiğiniz kısımda arıza var ise çok sıkıntılı yada masraflı bir arıza değildir İNŞALLAH.
|
|
Shamil
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
Üç parça halinde satılıyor. Ortalama fiyatı 60 tl her biri. Ama sorun ısı kalkanıysa değişmesi illet bişey, katalizatör sökülüyor
Bu arada düz yolda yüksek devirde yarım debriyaj yaparak baskı balatanın ısınıp koku yapmadığını varsayarak bu cevabı verdim Düzenleyen madblueblacksea - 09 Mayıs 2015 Saat 00:18 |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
Shamil
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok baskı balata değil, ikisinde de kapışma oldu az biraz geçebilmek için ister istemez küçük viteste fazla devir yapmak zorunda kaldım, birisinde bu kapışma rampada olmuştu, koku ondan sonra geldi.Gerçi araçta daha 18000 km ama bilmiyorum az km yapmanın bu dediğiniz ısı kalkanın arazılanması ile herhangi bir alakası varmı.
|
|
Shamil
|
|
madblueblacksea
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
18000 deki bi araçta ısı kalkanlarının yanmaya başlayacağını sanmıyorum. Baskı balata olma olasılığı yüksek. Baskı illa zarar gördü diye bişey yok ısınınca koku yapar
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
Shamil
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İnşallah dediğiniz gibidir, yani alındığı tarihten bu güne kadar hep sakin kullanımda kullanılan bir araç belki dediğiniz az biraz zorlayınca ister istemez baskı balatadan da gelmiş olabilir.
|
|
Shamil
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |