![]() |
|
106 GTI ABS Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Pederli ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2015 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2015 Saat 00:09 |
Herkese merhaba arkadaşlar Aracım 106 gtı 3p 1997 model cift airbag sanruufsuz model . Aracımla yaklaşık 10gğndür abs problemi yaşıyorum. Aracı alalı 2 ay oldu ve 10gün önce muayneye soktuğumda abs ve abs ikaz lambasından kaldım ümraniye sanayi sitesinde bir k beyinciye gittim kimisi bilgisayara baglayamadı kimisi direk hiç ugraşma cıkma abs beyni al dediler.en sonunda bakırcı oto bilgisayara bi baglat diyerek bahçekapılım diye biryere gönderdi ve ümraniyede araç 97model yazılımı ve soketi eski model oldugu için birtek bende bunun yazılımı var diyerek kafadan 100liramızı aldı ve bilgisayara bagladıgımızda abs beyninde iki hata gözüktü biri emniyet rolesi digeri kontrol ünitesi. Bu arada göstergede abs ampülünü sökmüşler onu öğrendik. Göstergeyi yaptırdım bi elektirikci abim var peugeotcu diye bilinir ümraniyede önceki 306gti ımın cogu işini de orda yaptırmışlıgım var. Bana belki beyin tamir ederiz bi bakalım hemen cıkma beyin alma dedi ve ilk olarak göstergeye ampulü koyduk. Beyinci beyni tamir edelim dedi ve tamirini yaptı fakat tekrar bilgisayara Bağladıgımzda emniyet role diye hatasını tekrar verdi. Kontrol ünitesi hatası gitti. Hala ıkaz lambam yanıyor ve abs tutmuyor tabi.Beyinci cıkma beyin bul dedi ve cıkma beynide bulduk tekirdagda kargoyla kafadan 2günde ordan yattı araba.elektirikci abim abs soketinin içindeki bir telinde olmadıgını söyledi belki emniyet role bundan diyor olabilir dedi.cıkmacılardan sokette aradım zar zor sokete buldum 100lira soketin içindeki büyük teli cıkarttık benim sokete taktık öyle denedik olmadı emniyet role nedir bir türlü bulamadık. Elektirikci abim bir cok arkadasına emniyet role nedir diye sordu serviste olan arkadasına kadar ama kimse bilmiyor. Sonra abs beyni gelince denedik herşeyi taktık marşa bastık yine yanıyor abs ısıgı . Olur diye düşünürken yine olmadı. Tekrar pcye bagladık bu sefer abs beyninde hata gözükmüyor ama haşa gösterge yanıyor ve abs tutmuyor. Beyinciye söyledik beyni bi bakayım dedi ertrsigüne attı bizi gösterdik baktı yine olmadı.Ne yapmam lazım yaklaşık 10gündür arabam elektrikcide yatıyor yardımcı olabilecek biri var mı??? |
|
Pederli
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH KOLAYLIK VERSİN KARMAŞIK BİR DURUM ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınla birlikte gelip aracı bırakırsan işini çözerim fakat zaman alır kardeşim abs çalışır vaziyette alır arabanı gidersin 97 model 106 yı makinaya bağlatmana bile gerek yok
|
|
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ümraniye sanayi kalender oto şuayip usta varmış bu arabalardan anlar diyorlar ben gitmedim ama gidip memnun kalan arkadaslarım var bi görüş istersen ve özel kutuna bak mesaj gönderdim
Düzenleyen yawruaslan - 08 Mayıs 2015 Saat 14:53 |
|
i
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |