![]() |
|
Kasko , Sigorta! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
yigitberberoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2015 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2015 Saat 14:53 |
|
Arkadaşlar forumunuza 208 aracımla yeni katıldım.Sigorta acentesinde çalışmaktayım ve acente olarak Anadolu Sigortanın acentesiyiz.
Her türlü sigorta ihtiyacınızda yanınızdayım.(Trafik , kasko , dask , konut , seyahat , yangın aklınıza ne geliyosa) Detaylar için pm ile ulaşabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hosgeldiniz...hemen bı soru sorayım
ıkıncı el taşıt kredısınde kasko zorunlu mu zorunluysa ılk yaptırıken yaptırınca ıkıncı yıl bızı takıp edıyorlarmı ıllakı kredı bıtene kadar yapacaksın dıye yaptırmasak olmaz mı dıger yıllarda veya hıc kaskosuz nasıl kredı yapabılırız tesekkurler
|
||
![]() |
||
yigitberberoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2015 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
|
Hoşbulduk ; Kısaca sorunuzu cevapliyim.. İlk yıl yaptırıp ikinci yıl yaptırmazsanız da banka otomatiktan kaskoyu siz yaptırmazsanız kendi yapıyor ve daha yüksek bir prim ile yapıyor. Kredi bitene kadar her yıl kaskoyu yenilemek zorundasınız. Hiç kaskosuz kredi isterseniz de mecbur olarak ihtiyaç kredisine yöneleceksiniz.
|
||
![]() |
||
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
teşekkurler sağolasın...bu arada 2009-2010 bi arac alıcam yakında mıtsubıshı lancer...ortalama kasko fıyatı ne cıkar bana...
Düzenleyen superyusuf - 06 Mayıs 2015 Saat 16:00 |
||
![]() |
||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Foruma hoşgeldin :)
Bende bi soru sorayım aracımı geçen sene aldım ilk aracım, ağustos ayında 365 TL civarı bi sigorta ödedim plaka 41 idi 54 yaptım, illere göre sigorta ücreti farkediyor mu? ve aracım bu bir yıl içinde hiçbir kazaya karışmadı bu sene tahmini olarak ne kadar sigorta ücreti çıkar. Teşekkürler :)
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
|
Hocam net bir şey söylememek ile birlikte kasko fiyatı sizin yaşınıza , hasar geçmişinize , aracın markasına modeline ve değerine göre değişmektedir. Daha önce aracınızın olduğunu varsayarak ve temiz bir hasar geçmişiniz olduğunu varsayarak yola çıkar isek benim tahminime göre 1.400 TL civarı çıkacaktır.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
|
Hocam sigorta ücretini tahmin etmek mümkün değildir ama yine aynı rakamlar civarı çıkacaktır diye düşünüyorum. Bu arada sigorta ücretleri ilden ile değişmektedir.
|
||
![]() |
||
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
|
2. elde kaskoyu zorunlu tutmayan bankalar var (akbank ta var mesela) ama faiz hesaplaması yaptığın zaman kaskoda yapacağın karı fazlasıyla alıyor senden. 1.12 kaskolu, 1.40 kaskosuz kredi faizi veriyor
|
||
206 1.4 HDI Look 2004
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Merhabalar, bi sorum olucak 5664 mesaj atınca aracım hakkında KM bilgisi bulunamamaktadır dıyo fakat ilk aracı aldıgım da gönderdıgımde mesaj KM bilgileri gelmisti ve telde duruyo.. suanda KM kaydı hakkında bilgi yok:S nası bı yol ılerlemem gerekıyo
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|
Cevap için teşekkürler.
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
|
Rica ederim :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
|
İnanın hiç bir fikrim yok ama izleyeceğiniz yolu bulursanız bize de yazmanızı rica ediyorum :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
|
Up arkadaşlar trafik ve kaskonuzda yardımcı olmaya hazırım..
|
||
![]() |
||
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
Merhaba aracım 2001 model bu yüzden kasko fiyatı yaklaşık 2000 tl civarı cıkıyor (yaşımdanda dolayı). Generali firmasının kasko fiyatları var büyük yaşlı arabalar için 350 tl ye yıllık sadece 2 hasarı karsılıyor. Önerirmisimiz acaba
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Organizasyona gelcem dedin gelmedin düştün gözümden
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
|
Hocam siz de teklif gönderecektiniz aksesuarlar için göndermediniz :)
Acil işim için şehir dışına çıkmam gerekti Bursa'ya gittim.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
şuan ben yedek parça satmıyorum ben soruyorum cevap gelirse yanıtlıyorum :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
|
Bir dahaki buluşma ne zaman hocam ? :)
|
||
![]() |
||
|
haziran 7 veya 14 diye düşünüyorum haber vericem
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigitberberoglu
|
Tamamdır Gökhan hocam.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |