|
3008 Navigasyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Odabasi
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2015 Saat 21:33 |
Merhaba,
2013 yılında peugeot 3008 aldım. Özellikle Almanya'da navigasyon kullanımını bildiğim için düşünmeden farkı ödeyerek navigasyonlu modelini seçtim. Daha önce 308 kullanıyordum ve portatif bir navigasyon cihazım vardı. Hem açık adres hem de koordinat girerek istediğim yere gidebiliyordum. Aramamdaki navigasyonlu etkin kullanamıyorum. Ankara da var olan servislere gittiğimde yeni Sürümü var dediler ancak yükleme sonucu bir şey değişmedi. En temel olarak evi iş adresini bile giremiyorum. 15-20 adres dışında bellek dolu notu geliyor. En kötüsü koordinat girerken var olan örneğin Google dan aldığım koordinatlar sayıca bile girilmiyor. Adres girdiğimde örneğin koca bir Şehirde 15-20 ilgisiz adres bilgisi geliyor. Etkin adres bile girilmiyor. Her seferinde Yaşadığım hayal kırıklığı sonucu cep telefonu ve emektar navigatoru yanımdan ayırmıyorum. Yardımcı olabilecekler için şimdiden çok teşekkürler. Odabaşı |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |