![]() |
|
Cam Filmi Bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2015 Saat 00:25 |
S.a camlar filmlendi açıkçası ılk defa kendım fılm ışıne gırdım ya fılmı geldı öncesınde yada çektırmedım 206 da dusunmuyodum aslında ama çokta guzel oldu neden dusunmemısım daha once şuan kızıyorum kendıme :) demem o ki ton falan hoşuma gitti ama camla fılm arasında hava kabarcığı gibi dalgalanmalar var su lekesıne benzer bastırıyorum ama kaybolmuyor yanı daha çok taze akşam uzerı çektırdım birde güneş görmedi aracı teslım aldığımda yoktu yola çıkınca belli oldu malzeme işçilik bana göre kaliteliydi bu tarz bir olay yaşanırmı fılmde zamanla düzeleceği söylendi şimdilik sineye çekmelimiyim ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Belli bi zaman bekle hocam düzelmezse söylersin düzeltirlerr :)
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Onlar zamanla gidiyor . gitmezse yaptirdigin yere git değiştiriyorlar
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım ozaman standart sıkıntı yok böyle olmasında teşekkürler...
|
|
|
![]() |
|
Birde arkadaşlar daha önce hiç dikkatimi çekmedi bu sanki benım rezıtans kabloları çok ortalıkta gözüküyormuydu böyle bılmıyorum ordan bir parça falan eksikmi kaldı acaba kablolar sankı bu kadar ortalıkta değildi ? bagaj kapağının o kısmının musaıt olan 206 kullanıcıları resmını atabılırmı daha önce hiç bu kadar dıkkatımı çekmemıştı :)
![]() Kablo soket ve bagaj amortisörlerinin bağlantıları bu şekılde açıktamıydı ? Utanarak söylüyorum ama yıllardır farkına bile varmamışım :/ Düzenleyen samet206 - 03 Mayıs 2015 Saat 20:45 |
|
|
![]() |
|
Güncel.
|
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Samet kardeşim bende bugün baktım aynı seninki gibi. Kapak falan yok yani:)
|
|
![]() |
|
Allah Allah büyük eksik bak bu ben daha önce hiç o kısma bakmadım baktım ama bu kadar iyi incelemediğimden sanırım şimdi kusur arıyor ya insan bişey varmı diye daha dikkatli oluyor demekki teşekkürler ilginiz için :)
|
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
Aynen boyledir. Nasil gormezsiniz :)) eminim o bagaj kapaginin pistonlarindaki yaglanmayi da fark etmemissinizdir. :)
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Sen demesen bende hic farketmezdim ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aynen :) yok ya okadarda değil de kablolar delikten içeri giriyor benım çok dışardaydı ben itekledim biraz filmi çekerken oynadılar heralde bana farklı geldi dediğim gibi birde kusur varmı diye sırf o bölgede yoğunlaşınca insanın kafası karışıyor :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |