![]() |
|
106 göstergenın delirmesi ve aracın çalışmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
paramedic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2015 Konum: -- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paramedic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2015 Saat 02:00 |
arkadadaşlar 2-3 haftadır arabaya hiç binmedim çalıştırmadım bugun bi bakıyım dedim kumanda merkezi kilidi bile açmadı düğmeye bastığımda merkezi kilidinin motor sesi bozuk bi şekilde geliyo ama açmıyo neyse motor bozulmuştur dedim anahtarla açıp kontağı çevirdim hoparlorden ve arabanın önünden dıt dıt dıt ses gelmeye başladı gösterge ışıkları ve tavan lambası sanki temassız gibi bi yanıp bi söndü benzin göstergesi sona dayandı birden ve öyle kaldımarşa bastığımda ise bütün elektrik gitti gösterge falan bu neyden olabilir aküyü 2 ay önce aldım garantili. ve daha önce hiç böyle bi sorun yapmamıştı
Düzenleyen paramedic - 30 Nisan 2015 Saat 02:13 |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aku bitmis. Bozuk olabilir garantiden degistir. Yine yaparsa sarz etmiyordur araba akuyu ya da arac kapaliyken aractan elektirik ceken bi yer takili kaliyodur.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |