![]() |
|
Peugeot 307 Multimedya Kontak kapatınca kapanmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2015 Saat 15:51 |
Herkese merhaba arkadaşlar
2004 Model Peugeot 307 1.6 XT aracıma Navimex marka multimedya aldım. Gayet güzel çalışıyor ancak ufak bir problem var. Arabayı stop ediyorum kitliyip gidiyorum 3-4 dakika daha multimedya açık kalmaya devam ediyor. Bütün ayarlarını yaptım ancak düzelmiyor. Ne yapmam gerekiyor nasıl düzeltirim. Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
ErcanK. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Bende 307 me jamesson JS-96 taktırdım. kontağı kapattıktan 2 dak. sonra kapanıyor. Taktırdığım yer daha aşağı düşürmek için bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Umarım sen çözüm bulursun.
|
|
![]() |
|
gkhn92 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Akü problemi yasiyormusun peki ? Ne kadar oldu taktirali ?
|
|
![]() |
|
TugyyStyle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2015 Konum: Giresun/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 258 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugyyStyle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 - 4 dk acik kalmasi normaldir :) daha sonra kapaniyor ise sorun yok :) ama elektriği kontaktan yada park lambalarindan alirsan sorun düzelir hocam :)
|
|
![]() |
|
ErcanK. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Düzenleyen ErcanK. - 08 Şubat 2016 Saat 12:39 |
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Arkadaşım yapmak istediğin şeyin tek çözümü bağlantı kablolarında. Bende de Pioneer X7500BT İn Dash var. Aracı kilitliyorum 2 dakika sonra elektrik kesilip ekranı içeri çekiyor. Elektriğin kesilmesi Peugeot ile alakalı. Bağlayan arkadaşlar sanırım Peugeot alt yapısını ve kablo düzenini bilmiyorlardır. Valla araştır ben son derece memnunum.
|
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
Zaten kapaniyor 2 dakika sonra ben kontagi kapattigim anda kapanmasini istiyorum sorun bu zaten
|
|
![]() |
|
Viruse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 225 |
Senin istediğin belki olabilir ama bazı cihazlarda yüksek gerilim Koruması olmadığından ilk kontağı çevirdiğinde cihaz zarar görmesin diye kontak açıldıktan sonra Akım veriyor Peugeot lar. Yinede bilene sormak lazım.
|
|
Yasin Babadağ
2011 Peugeot 3008 1.6 THP OV |
|
![]() |
|
Elektriği kontaktan almam durumunda farklı bir sorun doğurur mu ? İçim rahat etmiyor arabayı öyle bırakıp gidince hiç kapanmayacak gibi hissediyorum :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ya kontaga fln gerek yok.
Soketin kosesinde sase var. Onun yanindaki hafiza besleme alti daki tetik bunlara bagla gec. 3 kablo nun 1 sabit 2 kombinasyonu var onu da yanlis baglayabiliyorlar. Goturmeyin arabayi bu adamlara. |
|
![]() |
|
Nasil yani tam anlayamadim biraz daha aciklayabilirmisin
|
|
![]() |
|
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
bu benim sevdiğim özelliklerden biri. inerken kapatmaya uğraşmıyorum, kapıları açtığımda da multimedia kendiliğinden açılıyor.
|
|
![]() |
|
Oguzhn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
orijinal teyp den söktüğün kablolardan ses kablolarının olduğu soket değilde güç kablolarının olduğu soketi kendine doğru tuttuğunda soldan 2. kablo olması gerek rengi yeşil. o kablo kontağa bağlıdır yani kontak açılınca güç gelir. eğer teyp gücünü oradan alırsan istediğin çözüme ulaşırsın kontağı kapattığında teyp de kapanmış olur. ancak aküde herhangi bir problem yaratmadıysa karıştırmana bence gerek yok.
|
|
Şanslı İnsanlar, Birine Güvenip, Pişman Olmayan İnsanlardır..
|
|
![]() |
|
red 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
arkadaşlar kolay gelsin bahsettiğiniz olay benimde başıma geldi kabloların bağlantı şemaları vardır teyp ve araç içi soketinde bu soketin üzerinde( standarttır her araçta) 1 adet gnd 2 adette +12 v kablosu vardır bu kabloların birisi teyp besleme için diğerinide teybin start ucuna bağladığınız zaman kontak açılmadan teyp çalışmaz aynı şekilde kontak kapatılıncada tep enerjisi hemen kesilir anladığım kadarıyla sizin teypler enerjilerini peugeot km göstergesiyle aynı yerden besleniyor ( dediğim gibi iki ucu bulun düzgün bağlantıalrınıda yaptığınız zaman sorununuz düzelecektir ( hiç bir şey imkansız değildir. yeterki istek olsun ustalarda yada bilgi.)
|
|
hız yapmak marifet değildir,asıl marifet başkalarının canını tehlikeye atmamaktır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |