![]() |
|
110.000 Bakımı Sorunların Çözümü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2015 Saat 07:21 |
|
Arkadaşlar tekrar merhabalar,
Dün en sonunda herşeyi ayarlayıp Konya Karatay Sanayiden Efe Peugeot Özel Servisine gittim Ali Bey sağolsun çok ilgilendi. bu arada çocuğun 40'ı nı da serviste çıkarmış olduk şartlar işte mecburen fazla izin olmadığı için herşeyi bir arada çıkarmaya çalışıyoruz :)
Arkadaşlar daha önce sorunlarımı söyleyerek bayağı sizleri rahatsız etmiştim ama çok şükür ki şuan hiçbir sorunu kalmadı.
Genel olarak araçtaki filtreler, yağlar, bujiler, sis farı, airbag için geçici çözüm, sağ rot ve rot ayarı, gergi bilyası, gergi kayışı değişti işçilik dahil 335.00 TL para ödedim sadece bakım yapmış olsaydım işçilik dahil 150.00 TL tutacaktı. Oradan memnun kaldım belki fazla ödemiş olabilirim piyasayı pek bilmem ama sağolsunlar bayağı ilgilendiler sorunsuz eksiksiz çıkmış oldum servisten.Fatura araçta kaldı her parçanın ücreti ve işçiliği yazıyordu yarın eklerim onu işine yarayan olur belki. Sadece tüp bakımı kaldı o da fazla birşey tutmuyor sanırsam :)
Düzenleyen blntctn - 29 Nisan 2015 Saat 09:37 |
||
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Usta hava filtresinin su alma sıkıntısını nasıl çözdünüz tam anlayamadım delik mi açtınız ?
|
||
Ele-Elo
|
||
![]() |
||
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
|
walla hocam dedi masrafa girme boşa aracı lifte kaldırıp hava filtresinin kutusunun alt kısmına 2 3 tane delik açtı en düşük noktasına su girse bile toplanmaması için, dedi kroniktir başımıza geldi filtrenin ıslanması deil de su toplamaması önemli dedi zaten bir sorun olması durumunda gelirsin dedi. deliği açınca bir bardak su falan boşaldı içinden.
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
geçmiş olsun kazasız belasız kullan şimdi
|
||
![]() |
||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aynen sorunu bulmayı halletmişsiniz ama çözümünü yazmamışsınız :)
|
||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||
![]() |
||
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
|
Bende matkapla bi kaç delik açayım o zaman hala o suyun nerden girdiğini anlamadım .Allah kaza bela vermesin hayırlısıyla binin inşallah
|
||
Ele-Elo
|
||
![]() |
||
|
su girişini bulamadığımız için su toplanmasını engellemek amacıyla delik açtık ( ön ızgaraların ordan alıyor ama nasıl alıyor bilmiyorum fikir üreterek düşündük ama bulamadık) :) en azından su birikintisinin zararı olmasın farklı yerlere iletebilir diye giren su olduğu gibi çıkacak ama dikkat et ortalardan aç açabilirsen ön tamponun altına gelen kısma açmaya çalış matkabada gerek yok tornavidayla açabilirsin matkap yanlışlıkla derinlere gitmesin dikkat et :) kelimeyle anlatamıorm resmini çekebilirsem çeker atarım :)
Düzenleyen blntctn - 29 Nisan 2015 Saat 09:40 |
||
Peugeot 206 1.4 XT
||
![]() |
||
|
Tamam hocam eğilip bi bakayım neresi iyi olur:)
|
||
Ele-Elo
|
||
![]() |
||
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
|
Şu delik işini ilk fırsatta bende yapcam. Mantıklı ama bilmiyorum zararı olur mu havayı fazla ya da az cekme gibi durum olur mu ki?Ses felan yapıyor mu araba ıslık sesi vb gibi.
|
||
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
||
![]() |
||
|
yok bi ses yapmıyor sorun olsa yapmazdı zaten ki hava filtresinin olduğu yer de öyle izoleli havasız bi yer değil problem olacağını sanmıyorum
|
||
Peugeot 206 1.4 XT
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |