![]() |
|
207 Vurma Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gokhantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhantan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2015 Saat 20:54 |
Herkese merhaba.
Yeni bir araç aldım 2007 model 1.6 HDİ Premium Paket 207. Aracı almadan önce denedim hiçbir problemi yoktu.Aldıktan iki gün sonra araçta yolda giderken ayağımı gazdan çektiğimde 1 kere sertce vuruyor. Birkaç kişiye sordum motor kulağandandır falan denildi.Sizce neden olabilir ? Düşüncesi olan varmı acaba ? |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüksek ihtimal motor kulakları gibi görünüyor.
|
|
![]() |
|
gokhantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhantan
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende çok araştırdım sordum soruşturdum tüm neticeler onu gösteriyor.Sanayi ya da serviste fiyat olarak ne çıkar acaba bilgisi olan varmı ?
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Sanziman kulagi 20lira falan ucuzdur parca
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
muhammed.ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2013 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammed.ceyhan
motor kulağıdır. şanzuman takozu da olabilir. ben 1 adet motor kulağı ve 2 adet motor takozunu yanlış hatırlamıyorsam parça+işçilik 190 tl te değiştirmiştim. özel serviste. ihmal etme. şanzumana ve akslara zarar verebilir.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulaklar ucuzdur ama biraz işçilik maliyeti alırlar. Özellikle alt takozlar işçiliği arttırıyor
|
|
![]() |
|
onuralyaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onuralyaz
motor kulaklarından büyük ihtimalle. geçmiş olsun. 308 ' de başıma geldi 800 tl tutmuştu.
|
|
2006 MODEL 207 1.4 TRENDY 16V (90HP) 65.000 KM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |