![]() |
|
2006 206 için alınık CD Changer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
etas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2015 Konum: K.Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2015 Saat 12:44 |
|
2006 model 206 aracımda Orijinal CD çalar mevcut. Bu CD çalara uyumlu CD changer arıyorum? Bir de bu ürünün fiyat aralığı nedir?
Arkadaşların önerisi üzerine Audio System'e karar kılındı. Düzenleyen etas - 29 Nisan 2015 Saat 09:23 |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206Ninkini bilmiyorum ama 307lerinki olur.
Neden cd changer ? Onun yerine audio system den alsaniz cd chamger nerden baksaniz 150 200 isteyeckler ki calisanini bulmak zor. Bahsettigim parca ile usb sdkart ve aux kullanabileceksinkz |
||
![]() |
||
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
|
Selamlar, 206 da cd changer için yuva yok nereye yerleştirmeyi planlıyorsunuz?
|
||
![]() |
||
etas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2015 Konum: K.Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
|
70-75 TL civarında bulabilirim diye düşünüyordum. Çalışanını bulmak zor ise hiç uğraşmayayım o zaman. Aslında pek müzik dinleyen biri değilim.
Torpidoya koyarım düşüncesindeydim. Alicilik'in dediği gibi Audio system'e baksam daha iyi olacak gibi.
Düzenleyen etas - 22 Nisan 2015 Saat 23:06 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |