![]() |
|
206 Elektrik kaçağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2015 Saat 16:09 |
Bugün elektrikçiye götürdüm sinyal kolu arızalanmıştı onu değiştirdim ve gitmişken kaçağa baktırayım dedim. Ölçü aletlerini taktı 2,4 gibi bi rakam söleyip kaçak var dedi oda arabada orjinal teyp olmadığı için araba uyku moduna girmiyor dedi ondan dedi. 10 15 gün binmezsen anca öyle biter dedi. Sizce ne yapmalıyım. Herzaman araba binen birisi değilim ama hafta da bir anca binerim. Daha önce başka bir elektrikçiye götürmüştüm o kaçak yok akün zayıf demişti. ikilemde kaldım.
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracımda da orjinal teyp yok. Uyku moduna da giriyor.
Bence siz başka elektrikçiye baktırın yada hiç uğraşmayın. Akünüz minimum 2 yıllıksa değiştirin gitsin. |
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet bendede sıradan bir navitech teyp var kontak kapatıldıktan 2 dk. sonra araba uyku moduna geçiyor.(kilometre saatinde ki ışık 2 dk. sonra sönüyor.)
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |