![]() |
|
106 gti aracın içinden ses gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
paramedic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2015 Konum: -- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paramedic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2015 Saat 16:13 |
arkadaşlar sağ torpidonun altından sanki hoparlore elektrik vermiş gibi sssss diye hava üfleme sesine benzer ses geliyor. araba çalışmadan kontağı açtığımda başlıyor bu ses. çalıştığında gaza bastıkça artıyor ve yüksek hıza çıktığında ıslık sesine dönüyor ne olabilir bu ? hoparlore baktım ondan gelmiyo torpidonun altından geliyo
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önce üflememi var yoksa ses mi var onu bulmak lazım. Gaza bastıkça artan sesler genelde müzik tesisatındaki problemden oluyor
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
![]() ![]() ![]() ![]() |
kalorifer motorundan gelebilir , benim 106 tıda vardı fan devir reostası değişti düzeldi . kalarifer kapalı oldugu halde peteklerden birazda olsa hava gelir
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
mr.gti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2015 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Kontağı açtığın zaman geliyor o ses benim 106 da aynı şekilde
|
|
Mr.gtı
|
|
![]() |
|
paramedic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2015 Konum: -- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paramedic
![]() ![]() ![]() ![]() |
neyden dolayı geliyor bu sesi kesmek mümkün mü
|
|
![]() |
|
mr.gti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2015 Konum: Gebze Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Klimadan dolayı mı diye düşünüyorum ama. göstermedim ben daha
|
|
Mr.gtı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |