![]() |
|
206 için hangi antifiriz kullanılmalı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2015 Saat 10:50 |
Arkadaş 206 aracım için hangi antifirizi kullanmalıyım internette bu konu ile ilgili çok yorum var mavi, kırmızı, yeşil, portakal rengi vs. diye ama aracın kataloğunda yazıyormuş hangisinin kullanılması gerektiği bilen var mı acaba,
En son antifiriz eklettiğimde usta mavi koydu ama hiçte sormadım, şimdi yeniden yağ değişimi falan yapacam antifirizi de değiştirmeyi düşünüyorum hangisini koymalıyım.
|
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kırmızı kullanıyordum bakımda komple yetkili servis değişip mavi koydu
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mavi Castrol kullanıyorum tavsiye ederim 2 sene oldu ve bir çok işlem görüp çoğu döküldü üzerine hep su ilavesi yapıldı ölçümlerde hala -20 yi gösteriyor ve rengi masmavi hiç bir bozulma yok.Çoğu yerde bulabilirsiniz 3 LT lik olanı ideal 206 için ben aldım kullanıyorum mavi olan.Kırmızı renktekiler biraz daha güçlü olanlar ama bunlar özellıkle yaşı olan araçların soğutma sistemlerini parçalıyor deliyor yaşadığınız yer -40 -45 derece falan değilse gerek yok bence.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeşil kullan orjinal antifiriz zaten çok pahalı degil kırmızı antifiriz kesinlikle kullanma 206 da 1-2 kere radyatör patlattığını gördüm.
|
|
![]() |
|
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kırmızı koydum ama hadi hayırlısı, bi de mavi varken dışardan su kabına baktığımda görebiliyordum bu kaptanmıdır nedir şimdi göremiyorum kontrol etmek için hep kapağı açmam gerekiyor.
Düzenleyen themurat54 - 06 Mayıs 2015 Saat 16:07 |
|
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |